wisia30 13.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Znalazłam na youtube taki teledysk do filmu i jest tam podkład muzyczny. Jak ktoś to skojarzy to bardzo proszę mi odpowiedzieć kto to śpiewa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 evergreen pełną gębą http://www.youtube.com/watch?v=Ymn-mRrqnSc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 13.02.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nawet nie wiesz jak jestem ci wdzięczna, wreszcie przestanę się męczyć. Że też wcześniej nie wpadłam na pomysł żeby się na forum zapytać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to jeszcze fiszka http://www.songsofshirleybassey.co.uk/song/sng71001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 13.02.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Co za zbieg okoliczności to piosenka z "Love story" a jutro walentynki. Nigdy nie widziałam tego filmu, może nadrobię tę zaległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 13.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 moze w kinie jutro bedzie seans, publicznosc z pewnoscia bylaby specyficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tu znalazłem ładną piosenkę, taką: A ojciec Tadeusz, jak Prometeusz,wybiera ziemi ciepło dla ludzi.Dla każdej gminy, każdej rodziny,wielką nadzieję, dla Polski budzi. A ojciec Tadeusz, nasz Prometeusz,klęka w Kaliszu, prosi w pokorze:niech w każdej gminie, w każdej rodzinie,opiekun rodzin w dziele pomoże. http://www.pardon.pl/artykul/8001/ojciec_tadeusz_jak_prometeusz_posluchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.03.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a propos ojca inwestora i i jego kolegów... wczoraj na forum onetu przeczytałem taki tekst:"ile dajecie księdzu jak przyjdzie po kolędzie? ja 15 sek. potem spuszczam psa" -no rozwaliło mnie w nadgarstkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.03.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 he, he! Ja ze cztery lata męczyłem nad szukaniem jednego wykonawcy którego płytę z koncertu w Brnie dostaem od znajmego Czecha. Znałem nazwę "the frames" Zero informacji w sieci. Zero płyt. Az tu nagle idę na film "once" a w filmie odzywa się głos którego szukałem pare lat Swoją drogą koleś dostaje Oskara za muzykę. No i więcej informacji sie pojawiło w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts