SCREAM 14.02.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jak w temacie, dzis skonczylem i musze oczyscic, poki co sprawdzalem i mokra szmata i spryskiwacz trochę działa ale moze ktos ma lepszy sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2009 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 młotek murarski i szczotka druciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_S_M 16.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja do cegły klinkierowej na elewacji kupowałam specjalny płyn z tego co pamiętam to triolux (jak sprawdzę to potwierdzę). Gumowe rękawiczki, gąbka/szczotka, płyn i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCREAM 16.02.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wlasnie zapierdzielam ze szmata i woda z płynem , jakis efekt jest ale idzie sie zarąbac.A na dodatek pod sufitem to masakrycznie mi tykn schodzi , tak ze zostal sam spod i jes sporo zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 18.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no racja - tym sposobem idzie się zajechać szczotka druciana jest dobra jeśli masz małą powierzchnię jeśli chcesz mieć szybciej zawsze możesz na szlifierkę kątowa założyć odpowiednią tarcz (papierową lub drucianą) i jedziesz, dużo kurzu przy tym ale wszystko zależy jaki efekt chcesz uzyskać, mi osobiście nie podoba się ten efekt, wolę kiedy stara cegła wygląda na starą a nie jak jest przeszlifowana na "nówkę" i dlatego moją ścianę z cegły wyczyszczę karcherem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 18.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Podobno istnieją jakieś preparaty, które "wyżerają" resztki białego na cegle. Znajoma zrobiła klinkieerowy kominek, a potem zapaskudzili jej przy jakichś robotach. Jak oprotestowała, to właśnie takiego preparatu użyli i zlazlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 22.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 http://www.basf-cc.pl/pl/produkte/chemia_bud/czyszczenie/Pages/default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCREAM 09.03.2009 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hehe kazda cegiełke robilem szczotą ryzową. potem szczota ryzowa i papier scierny i woda a na koniec spoinki papierem ale juz skonczone teraz taka lekka zabwawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts