Betusia35 14.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam, zamierzam budować domek wg projektu Tarot z pracowni Krajobrazy. Bardzo proszę o wszelkie sugestie co by Państwo w nim zmienili, aby stał się bardziej funkcjonalny, a jednocześnie aby nie stracił na wyglądzie. Poniżej link do projektu. http://pprojekt.pl/odbicie689-tarot,elewacje.html Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 domek fajny, ja też rozglądam się za podobnym metrażem, brakuje mi tylko miejsca na prysznic na dole i sprawdź(docierając do przekroju) czy na poddaszu w łazience dorosły mężczyzna będzie mógł skorzystać z kibelka, bo wydaje mi się, że jest tam dość niskopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.02.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Myślę o zmianie w projekcie polegającej na przedłużeniu ściany salony o 60 cm, Dzięki temu salon będzie o całe 3,40 m2 większy. Domek się troszeczkę wydłuży, ale mam nadzieję , że nie wpłynie to niekorzystnie na wygląd zewnętrzny domku. Proszę o opinie na temat tego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts