Gość daruś 02.11.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Zrobiłem tynki maszynowe KNAUF za 19 zł .m2 cikaw jestem czy przepłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 02.11.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Zawsze można zrobić taniej - tylko czy lepiej ???W Małopolsce moża znaleźć ekipę która wykona takie tynki za 17 zeta/m2.Trochę zależy to również od ilości m2 ( kumpel za swoje 800m2 płacił okazyjnie 14/m2 - ale to raczej cena nie do zdobycia.)Masz to za sobą więc ciesz się z tego a nie roztrząsaj czy tanio czy drogo, teraz to i tak musztarda po obiedzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.11.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 A gdzie http://www.zbychdom.republika.pl/icon/znak_zapytania.gif. W Warszawie dostałem propozycję 11 zł za robociznę + materiały, czyli ok. 20 - 21 zł/m2 http://www.zbychdom.republika.pl/icon/neutral.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.11.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 daruś - identyczą cene płaciłem w ubiegłym roku. Z tego co wiem w tym roku ceny cokolwiek spadły. Ale cena zależy od: - regionu - pory roku (sezonu budowlanego) - ilości metrów do "zrobienia" - jakości wykonania ścian i instalacji (tzn. wykonawca ocenia czy będzie musiał dać na ściany i sufit 1cm czy też 3 cm tynku a może więcej ) - samego tynku (Atlas Knauf ... ) Jeśli masz sporą Rezydencję to wykonawcy będzie się opłacało wynająć od producenta Silos i tym samym zaoszczędzi na cenie gipsu konfekcjonowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 u mnie właśnie kończą tynk maszynowy knauf również za 19zł/m2oczywiscie bez faktur.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Poznań, tynk gipsowy Knauf 19 pln/m2,można było za 17,50 ale czy lepiej a tak jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts