Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

panele a kółka z krzesła pod komputer

madzia.a

Recommended Posts

Witam! Od niedawna mam panele. Do krzesła komputerowego dokupiłam kółka kauczukowe (bądź gumowe), aby nie rysowały podłogi. Jednak zaczęłam się zastanawiać, czy takie kółka wystarczą, aby podłoga nie była porysowana? Czy może warto dokupic jeszcze specjalną mate? Czy zauważyliście u siebie zniszczone panele przy takich kółkach?

Ja wczoraj zakupiłam matę w ikei, jak na takie "przezroczyste nic" :wink: tania nie była, bo 90 zeta, więc mam nadzieję, że się sprawdzi. Gdzieś tu na forum ludzie polecali te maty, więc moze warto wydać na matę niż zniszczyć podłogę.

a możesz podać nazwę tej maty? usiłowałem ją zlokalizować na stronie ikei, ale nie mogę, a wpisuję i mata i podkładka

I na stronie tej maty nie znajdziecie :-? w żaden sposób nie wyskakuje.

Faktycznie kolon, są całkowicie przezroczyste i przezroczyste z kilkoma dużymi kwiatami. W sklepie jest na części z meblami biurowymi, pod biurkami i na ścianach - przynajmniej tak było wczoraj w Katowicach :)

Besta, a widziałas takie maty np. w castoramie? tam tez kosztują 90 zł, tylko nie są całkowicie przeźroczyste, tylko lekko matowe. Czy te z Ikei, sa zupełnie przexroczyste? Czy mogłabyś zrobic zdjecie jak ona wyglada na podlodze?

• 11 months później...
U mnie krzesło na kółkach do paneli (chyba kauczukowych) jest intensywnie używane od 5 lat (biuro). Piszę "chyba" bo już nie pamiętam dokładnie - ale firma, u której zamawialiśmy meble do biura, pytała czy mamy panele bo muszą wtedy dać odpowiednie kółka. Po upływie tych 5 lat nie zauważam ani jednej ryski - panele laminat, raczej z dolnej półki cenowej :)

• 2 months później...
[usunięto reklamę- Elfir] maty z najlepszego materiału (poliwęglan-stosowany w np. szybach antywłamaniowych,szybach w kaskach kierowców F1 itp.). Mają 10-letnią gwarancję,więc macie pewność ,że są najlepszej jakości. Służą wiele lat i dzięki nim Wasza podłoga nie będzie miała ani jednej ryski, Edytowane przez Elfir
reklama