Beata i Rafał 28.12.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dziękuję Wam za życzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Co za szkoda, że dopiero dziś trafiłam na Twój dziennik... Zachwyciła mnie tapeta w salonie i kominek - po prostu boskie, no i wreszcie coś innego Fajna kolorystyka w sypialni - będzie więcej różu/fioletu, czy tylko te paski+pościel? PS. Ja mieszkam od 16 lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaapi 23.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam serdecznie,gratuluje pogody zeszłej zimy, my utknęliśmy z pracami zpowodu tegorocznej aury. bardzo prosze o info dot.waszych schodów, tzn. namiary na wykonawce i cene jaka zapłacilismy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 30.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 a w tym roku zima trzyma i nie popuszcza i dlatego nie mogę zrobić dachu.dawno do was nie zaglądałem i widzę że macie wszystko zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 16.02.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Co za szkoda, że dopiero dziś trafiłam na Twój dziennik... Zachwyciła mnie tapeta w salonie i kominek - po prostu boskie, no i wreszcie coś innego Fajna kolorystyka w sypialni - będzie więcej różu/fioletu, czy tylko te paski+pościel? PS. Ja mieszkam od 16 lipca 2009 Dziękuję za miłe słowa!! W sypialni będzie fiolet z różem ale za kilka lat może uda się za dwa jak będzie zrobiona garderoba troszkę tam pozmieniam, gdyż nie mam ściany oddzielającej sypialnię od garderoby. Chcę tam zamontować duże przesuwane szklane drzwi z jakimś malowidłem Na pewno będą fioletowe zasłony. Ale to również z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 22.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Was serdecznie Jak to mozliwe , że dopiero teraz trafiłam na Wasz dziennik? Przeciez my prawie bratnie dusze jesteśmy Historia nasza jest bardzo podobna, tez kawałek pola od rodziców , który teraz jest naszą DUMĄ tzn działką, środki też nie w wysokości milionów, tylko troche własnych i zapomoga z Banku Tylko, że my jesteśmy na początku drogi do spełnienia marzeń, czekamy teraz na wiosnę. Jak byscie mogli zdradzić ile Wasz Cudowny Dom kosztował do tej pory (moze być na PRV). Bo jak czytam niektóre dzienniki i kosztorysy to mi ręce opadają............. Będę Was bacznie od dzisiaj obserwować bo niedość , że mamy wspólne "więzi" to jeszcze wystrój domu całkiem w moim guście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jak byscie mogli zdradzić ile Wasz Cudowny Dom kosztował do tej pory (moze być na PRV). Bo jak czytam niektóre dzienniki i kosztorysy to mi ręce opadają............. Z ciekawości - za dużo czy za mało w innych dziennikach? Żeby na darmo nie klepać w klawiaturę, u nas ok 1800zł/m2 pow. całkowitej - do stanu obecnego (bez działki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 25.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dzięki za odpowiedź na PRV. to jest link do mojego ubogiego jeszcze dziennika http://forum.muratordom.pl/ryzyk-fizyk-czyli-czy-to-sie-uda,t167152.htm taki domek budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 15.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jak już pisałam na forum dla Tymowiczów zbliżamy się do wyboru kominka. Możecie napisać jaki macie wkład, czy macie kominek z DGp konwekcyjny czy z turbiną i czy ogrzewacie też pokój nad garażem? Będę wdzięczna za odpowiedź. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tucha 14.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ale fajnie zobaczyć Tymka w wersji innej niż graficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 02.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dawno tu nie zaglądałam. Co się stało? Tak bardzo podziwiałam Wasze zmagania i pracę - a tu jakaś zmiana planów, :eek:o co chodzi????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 08.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Teraz dopiero zauważyłem, że też obniżyliście jętki, żeby mieć większy strych. Zrobiliście to już na etapie projektowania, czy wyszło dopiero na budowie? Widzę, że z deskowaniem strychu się nie spieszycie, bo są ważniejsze sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 09.11.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Teraz dopiero zauważyłem, że też obniżyliście jętki, żeby mieć większy strych. Zrobiliście to już na etapie projektowania, czy wyszło dopiero na budowie? Widzę, że z deskowaniem strychu się nie spieszycie, bo są ważniejsze sprawy... Większość naszych zmian wchodziła w życie dopiero na etapie budowy. Adaptację projektu i nadzór miała ta sama osoba więc odpadło kreślenie projektu. A strych jest ale kiedy będzie potrzebny... może nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts