Guzmanka 24.02.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No blisko, blisko;) jakieś 500 metrów od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 24.02.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Mury już stoją, dach, okna i drzwi są. Elektryk już skończył, hydraulicy kończą w tym tygodniu. Na początku marca zaczynamy tynki i posadzki. No to witamy w klanie rokietniczan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 24.02.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To jesteśmy na tym samym etapie a jeśli można kiedy planujecie przeprowadzkę? Jest jakiś termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 24.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 "Jakiś" jest - chielibyśmy do końca wakacji zamieszkać, a jeśli się uda wcześniej to jeszcze lepiej. A u Was jak z terminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 płytki do łazienki mi sie podobaja fajny kolorek dekory też niczego sobie zastanawiała bym sie nad czerwienia hmm pomimo iż to mój ulubiony kolorek chyba bym go nie uzyła jako płytki chyba że tylko dodatki które zawsze na inne można zmienić tynki wewnętrzne rozpoczęte i któryś raz z kolei dziwię się że już kuchnię ktoś na takim etapie zamawia zdążysz ze wszystkim tak szybko ?? a co to za kuchnie sobie upatrzyłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam wpadłam się przywitać i drugie śniadanko przynoszę http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/croissanty/files/page285_2.jpg http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 26.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dziękuję bardzo za kawkę i ciacho!!! Odpowiadam!! Termin przeprowadzki jest. Planujemy, że będzie to początek lipca i oby tak było. Fakt robimy dopiero tynki - prognozy pogody są optymistyczne będzie ciepło więc będzie schło. A kuchnia - obecne terminy na meble kuchenne u stolarzy to maj. Zanim podpiszemy umowę, będą pomiary minie kilka dni. I mamy już czerwiec a wolę, aby meble postały u stolarza na magazynie bo jest taka możliwość niż przeprowadzać się nie mając mebli kuchennych. Po za tym teraz mam na to odrobinę czasu a później ... Z wiosną zajmę się ogrodem i każdą chwilę po pracy raczej w nim chcę spędzać więc... Będę spokojna, że i meble są i schody! POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ale Wam fajnie my datę przeprowadzki też mamy ustaloną chociaż domu jeszcze nie ma, to kwiecień 2010r., ale małż to mówi, że na tegoroczne Boże Narodzenie już zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 26.02.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ale Wam fajnie my datę przeprowadzki też mamy ustaloną chociaż domu jeszcze nie ma, to kwiecień 2010r., ale małż to mówi, że na tegoroczne Boże Narodzenie już zamieszkamy To powodzenia oby ekipy dopisywały i pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Powodzonka życzę ale ja stawiam że za równy rok wejdziecie od stanu surowego zamkniętego równo rok wykańczaliśmy domek ale to wszystko zależy od pojemności portwela , ekip budujących no i oczywiście od tego co wymyślicie w domku jak będzie prosto to i szybko jeśli już pojawią się ciekawe ścianki oświetlenia płytki układane według jakiś wzorów to już zajmuje dużo więcej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 PostWysłany: Czw, 26 Luty 2009 22:42 Temat postu: Powodzonka życzę ale ja stawiam że za równy rok wejdziecie od stanu surowego zamkniętego równo rok wykańczaliśmy domek ale to wszystko zależy od pojemności portwela , ekip budujących no i oczywiście od tego co wymyślicie w domku jak będzie prosto to i szybko jeśli już pojawią się ciekawe ścianki oświetlenia płytki układane według jakiś wzorów to już zajmuje dużo więcej pracy dla mnie rok to bardzo dobra prognoza oby się spełniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Myslę że jak finansowo podparci jesteście dobrze to powinno byc ok udaje się co niektórym wcześniej wprowadzić ale czesto zamieszkuja jeszcze plac budowy a to już nie jest fajne kiedy mieszkasz i jeszcze sporo prac między czasie się wewnatrz robi lepiej już poczekac i wejść na gotowe ale dobrze się mówi kiedy ma się gdzie mieszkać bo jak ktoś wynajmuje mieszkanie to patrzy jak najszybciej wejśc by nie płacic tych opłat wynajmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 01.03.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Cóż nie muszę mieć luksusów. Byle stan domu pozwalał na zamieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 PostWysłany: Nie, 1 Marzec 2009 20:13 Temat postu: Cóż nie muszę mieć luksusów. Byle stan domu pozwalał na zamieszkanie. z ust mi Kochana to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 09.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam. Dziękuję za odwiedziny. Macie ładnie boazerię na krokwiach, a nie podbitkę to ładne rozwiązanie. Wiem bo mam. Też zastanawialiśmy się nad tym projektem, upadł ze względów rodzinnych. Zazdroszczę mediów, u nas miało być wszystko - miało, na razie nie ma nic. Zaczynam się niepokoić bo planowana przeprowadzka lipiec sierpień. pozdrawiam, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 25.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witaj, widzę ze jesteśmy na podobnym etapie, choc u nas instalacje dopiero się zaczynają . Mam pytanko o wspomnianą w dzienniku hurtownie z płytkami, możesz podać nazwę, namiar lub może stronke internetową? Ceny pewnie przystępniejsze niz w sklepach w Poznaniu? I ostatnie - mają płytki polskie czy inne również? pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Doberek dawno mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 26.03.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam! Oj dawno!!! Co do płytek to byłam na Wichrowej w Gen - bud. Mają tam bardzo duży wybór, wielu producentów. A ceny...? Nie myślałam o nich? Różne płytki importowane są bardzo drogie a to za sprawą ceny euro. Ale jeśli szuka się inspiracji warto tam pojechać. A czy tam będę kupować? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 26.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 o rany tak mam blisko na Wichrową, przejeżdżałam nie raz i nigdy nie przyuważyłam może jutro uda mi sie wpaść pooglądać, dzięki za namiar (i odwiedziny u nas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 06.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani, podziwiam Waszego Tymka. Naprawdę pięknie się prezentuje! Mam do Was małe pytanko. Czy poszerzaliście garaż? My też będziemy mieli odbicie lustrzane i po wizycie u kasi i Marcina zastanawiamy się, czy ten garaż nie będzie ciut za wąski, ale już chyba za późno na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts