Agnieszka i Seweryn 07.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A ja mam pytanie - jakie robicie ogrodzenie? I wielka prośba o zdjęcie powstającego ogrodzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 07.04.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Garaż jest wg. projektu ale nam to wystarczy ,gdyż raczej nie będzie w nim samochodu no chyba, że moja kruszyna bo większy samochód będzie miał ciasno! Garaż w naszym Tymku będzie raczej dla rowerów sprzętu ogrodowego i jako spiżarnia Myślimy, że w przyszłości na działce powstanie garaż dwustanowiskowy z płyt betonowych, który stoi bez fundamentów i bez podatku a wygląda całkiem efektownie. Jeśli chodzi o ogrodzenie to od strony północnej mamy płot z płyt betonowych a na pozostałej części będzie siatka. Materiały od pół roku oczekiwały na zamontowanie i czas. Mój małżonek sam robi to ogrodzenie po pracy więc zanim skończy to trochę czasu upłynie ale dobrze mu idzie. A twierdził ,ze tego nie potrafi... Oby się w przyszłości nie zawaliło!!! Jutro zrobię foto i wstawię na forum dzieło ogrodzeniowe. A tym czasem tak wygląda część północna naszego ogrodzenia <a href=http://inlinethumb37.webshots.com/44644/2468462650103098714S500x500Q85.jpg' alt='2468462650103098714S500x500Q85.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Seweryn 07.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja też myślałam o betonowym ogrodzeniu, ale widze po starszych ogrodzeniach że one tak dziwnie zielenieją, ciekawe czy można beton jakoś przed tym uchronić. Ja mam upatrzony taki http://img22.imageshack.us/img22/290/89425524.jpg i czekam na zdjęcia reszty ogrodzenia W ogóle przyjemnie ogląda się wasz dziennik, jestem pod wrażeniem zadaszenia nad tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.04.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ładny ten płot bardzo ozdobny ale to raczej na front działki - tak? Mnie marzy się front z stalowymi przęsłami i słupków klinkierowych. Ale to chyba za ....lat Zadaszenie tarasu... rewelacja trafna decyzja!!! Dziękuję i życzę przyjemnej lektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Seweryn 08.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ten płot myślałam na bokach i tyle, a klinkierowe słupki i stalowe przęsła też mi się marzą. Niestety narazie zostanie to w sferze marzeń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.04.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Z tymi marzeniami to tak jak u mnie. Najważniejsze, że pomalutku się spełniają. To ogrodzenie na boki... też dobry pomysł ale jeśli sąsiedzi mają ładne ogrody bo w przypadku takiego śmietnika jak obok nas to nic przyjemnego patrzeć na niego codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 09.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ładnie słupki wyglądają, bardzo prosto!!My bardzo podobny płot będzimey mieli-chyba taka sama podmurówka- słupki zamierzamy kupić powlekane-więc odpanie ich malowanie, aczkowliek są droższe i siatka będzie zielona-1,5 wysoka.A gdzie siatkę kupiliście i za ile, jeśli możesz zdradzić?Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 09.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nasze słupki nie są powlekane dlatego, że zależało nam na grubszej rurze. Te powlekane są tak delikatne, że gdy kopniesz w słupek to się złamie. Nasze słupki są cięte z grubej rury i do tego mają też różne długości - tam gdzie musimy jeszcze dowieźć ziemię są dłuższe. Też będą zielone tak jak siatka a brama z furtką czarne. Siatkę i wszystkie akcesoria kupowaliśmy w Komornikach. http://www.siatki.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych http://lh4.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sd5n9w1iSCI/AAAAAAAAAuQ/FsOV8ekNBjM/%C5%BCyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 10.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images49.fotosik.pl/101/a238fbff8c30c25e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24905173_kartki-wielkanocne-80.jpg Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 11.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! Dziękujemy za miły komentarz...do po świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.04.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witam serdecznie. Śledzimy wraz z żoną różne dzienniki budowy Tymka. Zamierzamy wybudować taki właśnie domek. Ogrodziliśmy działkę i załatwiamy tzw papiery, brrrr. Interesuje nas lustrzane odbicie oraz kilka waszych rozwiązań. Mówiąc szczerze, jeśli to byłoby możliwe,chętnie obejrzelibyśmy to Wasze cacko. Dobrze było by podpatrzeć zmiany jakie wprowadziliście. Wasz Tymek bardzo się nam spodobał więc jeśli się zgodzicie to umówilibyśmy się na jakiś termin. Gratulujemy dobrych pomysłów i życzymy abyście jak najszybciej mogli szczęśliwie zamieszkać w tym pięknym domu. Pozdrawiamy. Moj adres; [email protected] Krzysiek i Iza http://forum.muratordom.pl/uzytkownik92377.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 28.04.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziękuję! Serdecznie zapraszamy!!!! Napiszcie P.W. jaki termin Was interesuje!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 06.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Mam pytanie odnośnie okien dachowych. Jakie ma wymiary i jakiej firmy? cos polecasz? Bardzo ciekawy dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 06.06.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o okna dachowe to ma Fakro od drogi w wymiarach 78x118 natomiast od ogrodu 78x140. Jestem bardzo zadowolona z decyzji zakupu tych okien!!! Po pierwsze klamki znajdują się na dole okna co jest bardzo wygodne przy otwieraniu. Tak się składa, że dwa z tych okien są od pralni i łazienki w kolorze białym natomiast w pokojach drewno ale otwierane na wysokości 3/4 tzn, że można swobodnie podejść do okna nie wadząc o szybę tym bardziej, że mój mąż jest dość wysoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 07.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o okna dachowe to ma Fakro od drogi w wymiarach 78x118 natomiast od ogrodu 78x140. Jestem bardzo zadowolona z decyzji zakupu tych okien!!! Po pierwsze klamki znajdują się na dole okna co jest bardzo wygodne przy otwieraniu. Tak się składa, że dwa z tych okien są od pralni i łazienki w kolorze białym natomiast w pokojach drewno ale otwierane na wysokości 3/4 tzn, że można swobodnie podejść do okna nie wadząc o szybę tym bardziej, że mój mąż jest dość wysoki! dzieki za odpowiedź ja właśnie myśle o Fakro i ew okna z Sokółki a odnośnie okien FAKRO jak jest z gwarancją? i ew niezawodnością? u nas jest wymiar 78x160 wiec wąskie i długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 07.06.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 hihi widzę że będziemy mieli blisko sąsiadów fajnie Niestety My dopiero zaczęliśmy budowę, ale cała przyjemność z uczty budowlanej jest jeszcze przed nami. Pozdrawiamy i podglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzieki za odpowiedź ja właśnie myśle o Fakro i ew okna z Sokółki a odnośnie okien FAKRO jak jest z gwarancją? i ew niezawodnością? u nas jest wymiar 78x160 wiec wąskie i długie. Zastanów sie jeszcze nad Roto z pvc - jestem z nich baardzo zadowolony i odpada malowanie za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts