slesiczka 14.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zapraszam do oceny, wymiany doswiadczen przy budowie naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 14.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam! Projekt Izolda bardzo mi się podoba. Będę kibicować Wam w budowaniu. Ja jestem dopiero na etapie planowania i czekania na działkę. Może zaczniemy budowę w tym samym czasie co Wy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slesiczka 15.02.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Jestes pierwsza Dziekuje za slowa otuchy. Moja zona twierdzi ze porywam sie z mlotyka na ksiezyc... Juz dwa lata marzymy o domku, ale kiedys czas zaczac...Zycze rowniez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts