Gość Henku_wawa 14.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam - przeszukałem wiele wątków, korzystałem z funkcji "szukaj" na samym forum, jak i w google - niestety bez skutku. Pomóżcie. Otóż kilka miesięcy temu na forum było zdjęcie ciemnej, tapicerowanej i niedużej kanapy. Nie była w jednolitym kolorze, miała jakieś wzory Nie był to o ile pamiętam narożnik. Kanapa była polskiej produkcji - mogę się mylić, ale producent mieścił się w jakiejś miejscowości na literę P. Bardzo mi się podobała, kilku innym forumowiczom też... nie zapamiętałem jednak co to była za kanapa, a poszukiwania nie odnoszą skutku. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 14.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zobacz strone tej firmy:http://www.mechamoth.com/client/meblar/meblar_pl.htmltam sa rozne kolory[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts