bodzio_g 14.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tu proponuje wpisywać wszelkie przysłowia, kawały, cytaty i zbitki słówek na temat walentyn(k)owy przykład : Miłość zaczyna sie od nazw kwiatów a kończy na nazwach ...zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 W moich latach szczenięcych istniało pewne powiedzonko. (przyznaję - mało delikatne, ale i czasy były wówczas siermiężne.....) Acha.. nadmienić muszę, że ówczesny repertuar kin pełen był szlagierów kina francuskiego. Używało się go by wyrazić zachwyt nad kształtną figurą dziewczyny widzianej z tyłu a następnie wyrazić pewne rozczarowanie po ujrzeniu tej dziewczyny z przodu. Z tyłu Bardotka a z przodu Fernandel. Gwoli wyjaśnienia młodym Forumowiczom. http://www.abc.net.au/reslib/200804/r241232_978461.jpg http://ventolargo.files.wordpress.com/2007/06/fernandel8.jpg Od przeszłości odcinamy sie grubą kreską --------------------------------------------------------------- http://www.zs3rawicz.home.pl/zdjeciaaktualnosci/walentynki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Co odpowiada wieloryb samica do samca wieloryba na jego zaloty ?? - wal się... i bez toż wale som zagrożone wyginięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 z tyłu Liceum - z przodu Muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wowka, trzeba było pokazać Bardotkę z tyłu, to wtedy byłby komplet A ja wczoraj ośmiałąm sie z Cejrowskiego, który w sobotnie przedpołudnie puszcza w Trójce muzę latino Najpierw leciałjakiś kawałek w tym stylu, no wiecie, ajajaj, amor, ajajaj, besame mucho, a potem Cejrowski to skomentował, że Walentynkę daje sie tylko jednej osobie, bo jak się da jeszcze komuś innemu, to wtedy jest ajajaj i to juz nie jest amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dobre, dobre.... w ogóle lubię Cejrowskiego ... a szczególnie oglądać w jego programie telewizyjnym .... facet to ma życie jak w madrycie .... kawał świata zwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No, ja też go lubię, to jeszcze coś - kiedyś puścił Violettę Villas i komentował co drugie słowo, Violetta - "Oczy cziornyje" a Wojtek - "Niemnożko zbieżnyje", Violetta "Pocałuj ty mienia" a Wojtek - "Mienia, mienia, agencja ochrony mienia", i tak cały czas, jechałam wtedy autem i myślałam, że zaraz wydzwonię w jakiś słup, bo mi łzy leciały ciurkiem Mnie strasznie śmieszy, jak ktoś potrafi tak improwizować, nawet jak humor nie najwyższych lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A w kiążce"Gringo wśród dzikich plemion'' opowiada jak będac pod lufą karabinu,zesrał się ze strachu i również pod lufą musiał siebie i swoje spodnie doprowadzić do porządku w rzeczce,która sięgała do kostek i nie wiadomo która to czynność była bardziej upokarzająca Trzeba mieć do siebie dystans ,zeby to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts