Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Wszystkich!!!

Jestem nowy na tym forum i chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat projektu dj 015 z pracowni ARCHDESIGN Od jakiegoś czasu jestem zainteresowany tym projektem ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat od ludzi którzy go budują bądź będą budowali w niedalekiej przyszłości Ja wciąż tkwię na etapie załatwiania działki i byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje odnośnie dj 015 mianowicie zmiany w projekcie ewentualne zdjęcia z budowy.Wiem że do niedawna istniało forum na temat dj 015 więc proszę wszystkich których interesuje ta wersja projektu o wyrażanie swoich opinii na jego temat. Za jakiekolwiek informacje z góry dziękuję i czekam na wznowienie forum.

• 9 months później...

Hej!

A jednak ktoś buduje ten fajny domek. Mój sąsiad kupił w tej pracowni właśnie ten projekt i już niemal skończył go budować. Z zewnątrz dom wydawał mi sę mały ale wenątrz już tak nie jest, ma duże pomieszczenia i duży salon z kominkiem. Bardzo mi się podoba zadaszony podcień? niewiem jak to się fachowo nazywa ale chodzi mi o duży zadaszony taras i duże okna balkonowe Bardzo fajnie to wygląda :p Chciałabym taki mieć ;-) Na górze są fajne duże sypialnie i dużo miejsca . Jestem zachwycona tym projektem. I załamana bo muszę mieszkać w bloku,niestety :cry: .Mogę zrobić i zamieścić zdjęcie tego domku .