kgasiorowska 14.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jaka jest cena robocizny za metr 2 tynku zewnetrznego na podlozu cementowo wapiennym( tynk silikonowy)? Chodzi mi o robocizne bez docieplenia, bo mam sciane 3 warstwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 14.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Samo naciągnięcie tynku około 15 zł/m2. Ale dobrym rozwiązaniem przed tynkami cienkowarstwowymi będzie, wcześniejsze zatopienie siatki. Wzmocni to ściane i zabezpieczy przed ewentualnymi pęknięciam. Oczywiście koszt robocizny wtedy wzrasta do około 30 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.02.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Siatka wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.02.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tak wiem o siatce i zapomnialam tego dodac.Cena 30 zl wydaje mi sie jakas wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tak wiem o siatce i zapomnialam tego dodac.Cena 30 zl wydaje mi sie jakas wysoka A jak wysoko,jakies "udziwnienia"? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.02.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tak wiem o siatce i zapomnialam tego dodac.Cena 30 zl wydaje mi sie jakas wysoka A jak wysoko,jakies "udziwnienia"? Gdzie? swoje glupie teksty mozesz pisac gdzie indziej. Mnie sie ten twoj dziwny dowcip nie podoba. Jak masz cos madrego do napisania to napisz, a nie nabijasz sobie liczbe postow piszac do ludzi glupoty. Super doradca to z ciebie nigdy nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 15.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tak wiem o siatce i zapomnialam tego dodac.Cena 30 zl wydaje mi sie jakas wysoka A jak wysoko,jakies "udziwnienia"? Gdzie? swoje glupie teksty mozesz pisac gdzie indziej. Mnie sie ten twoj dziwny dowcip nie podoba. Jak masz cos madrego do napisania to napisz, a nie nabijasz sobie liczbe postow piszac do ludzi glupoty. Super doradca to z ciebie nigdy nie bedzie. To nie są aż takie głupoty Często wykonawcy uzależniają cenę za wykonanie pracy od wyglądu elewacji. Jeżeli budynek ma skomplikowaną bryłę, jest dużo elementów do zabezpieczenia przed zniszczeniem, czy np. posiada trudne do obrobienia elementy, do których jest ciężki dostęp, to cena za taką usługę będzie wysoka. Ważna jest również lokalizacj budynku, bo inne stawki są we wsi na wschodniej granicy a inne w np. Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielon 22.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam. Dostałem propozycje wykonania tynku silikatowego.Cena robocizny +materiał 80 pln.Wydaję mi się trochę wysoka. Do otynkowania budynek z ytonga 40cm.Obliczyłem około 200 m2 ściany do otynkowania, czyli koszt około 16tyś. Próbowałem doliczyć się ile może kosztować materiał na te 200m2 i wyszło mi, że około 6tyś. Tutaj podajecie koszt robocizny około 30pln, czyli robota drugie 6tyś.Co o tym myślicie? Dodam, że budynek znajduję się w woj. śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak wiem o siatce i zapomnialam tego dodac.Cena 30 zl wydaje mi sie jakas wysoka A jak wysoko,jakies "udziwnienia"? Gdzie? swoje glupie teksty mozesz pisac gdzie indziej. Mnie sie ten twoj dziwny dowcip nie podoba. Jak masz cos madrego do napisania to napisz, a nie nabijasz sobie liczbe postow piszac do ludzi glupoty. Super doradca to z ciebie nigdy nie bedzie. Napisz co masz na myśli bo pytania zadane przez janrenovate są jak najbardziej na miejscu. Albo czegoś nie zrozumiałaś, albo charakteryzuje Ciebie wyjątkowy brak kultury lub wyjątkowo dziwne poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zbigmorto jest totalny off-topic. nie lepiej napisać na priw skoroś ciekawy? szkoda rzeszy poszukujących info forumowiczów zielon - uważam że powinieneś szukać innej oferty bo ta Twoja jest z kosmosu. Ja co prawda zapłaciłabym aktualnie prawie tyle samo - mam ofertę na 74 zł brutto/m2. Ale za full wypas silikon z firmy sto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 swoje glupie teksty mozesz pisac gdzie indziej. Mnie sie ten twoj dziwny dowcip nie podoba. Jak masz cos madrego do napisania to napisz, a nie nabijasz sobie liczbe postow piszac do ludzi glupoty. Super doradca to z ciebie nigdy nie bedzie. NIKT MI ZA "NABIJANIE" POSTÓW NIE PŁACI,NIE WIEM JAKA INNA KORZYŚC Z TEGO WEDŁUG CIEBIE WYNIKA? Jesli moje odpowiedzi nie zadawalaja,nie musisz ich czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rambro 30.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam, Szukam ekipy która wykona ocieplenie wraz z materiałami w okolicach Nieporętu.Czy możecie kogoś polecić ? Powierzchnia 165 m2 dom + 20 m2 w garażu, podmurówka, parapety i podbitka. Tynk sylikatowy, styropian 12 cm. Cena jest istotna. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts