melo 15.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Prosze o poradę odnośnie parkietu w mieszkaniu w bloku z "wielkiej płyty".Parkiet został ułozony na subicie i nie trzyma się podłoża.Mam zamiar wyczyścić każdą klepkę z subitu i ułożyć parkiet od nowa.Jakiego kleju do parkietu użyć wiedząc że na klepkach zostanie cieniutka warstwa subitu, podłoże jest słabe tzn. ściera się wylewka i łatwo można usunąć szpachelka stary subit.Subit bardziej trzyma się klepek niż podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 skp-1 firmy polfarb cieszyn bedzie odpowiednim klejem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melo 15.02.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W poprzednim mieszkaniu do przyklejenia takiego samego parkietu użyłem kleju Parkietolep Śnieżki, jak na razie parkiet trzyma się już 2 lata ale to chyba nie jest klej rozpuszczalnikowy. Czyli teoretycznie lepszym klejem będzie SKP-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 nie wiem porównania nie mam..nie stosowałem parkietolepu nigdy..skp-1 jest dobrym klejem rozpuszczalnikowym...ten ze sniezki nawet nie wiem jaki jest jego rodzaj nie mam zdania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts