Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kuchnia kremowy czy czarny lakierowany mdf?

monke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Takie decyzje trzeba podejmować pod wpływem impulsu, bo wtedy wybierasz podświadomie to co Ci się podoba naj naj naj. My pojechaliśmy zamawiać beżową kuchnię. Po drodze byliśmy w innym salonie i zobaczyłam kuchnie z palisandru z czarnymi blatami. Pojechaliśmy zamawiać kuchnię i wyszliśmy z kuchnia z palisandru z czarnymi blatami. :) Warto wspomnieć, ze na tą beżową to byłam zdecydowana od kilku miesięcy- co widać po kolorze kafli w kuchni, były dobrane do jasnej. Wystarczyła chwila i wiedziałam ,że musi być ciemna kuchnia, koniecznie z błyszczącym czarnym lakierem. I tak wyszło jak wyszło, nie zamieniłabym jej na żadną jasną. Chwila, impuls, i jestem zachwycona.

ja chyba poprostu lubie się zadręczać :lol: niestety zawsze znajdę sobie jakąś alternatywę :) no i lubię mieć wszystko w 100% przemyślane, ale niestety nie zawsze się tak da...chyba muszę się z tym tematem przespać, a tak podświadomie to ciągnie mnie bardzo w kierunku czarnej kuchni :) natomiast beż byłby wyborem dużo bezpieczniejszym w tym przypadku.

Dzięki iva marti na zdjęcia :) połączenie z bielą bardzo mi się podoba, tylko w mojej kuchni nie wiem dlaczego, ale nie prezentowało się dobrze. Może dlatego, że nie była to czysta biel...Z tematem się przespałam, ale nic mi się nie rozjaśniło :-? dalej są opcje: beż czarny, a teraz zastanaiwam się jeszcze czy nie wrocić do bieli z tym, że do czystej...