MMNK80 15.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Poszukuję zdjęć aranżacji salonów z wykuszem. Sporo w necie zdjęć wykuszów, lecz często są one w jadalni, a nie w salonie. Może ktoś z Was dysponuje jakimiś zdjątkami na ten temat. Dziękuję z góry i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 23.03.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hmmm, zaglądam tu codziennie i ......... nic, szkoda, myślałam, że ktoś dysponuje fotkami. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 23.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja co prawda zdjęć żadnych Ci nie podeślę, ale coś napiszę Oglądając wiele razy aranżacje wykuszów - najczęściej widziałam tam taką aranżację z niskim, szerokim parapetem do siadania albo z "kanapą".. na początku mi się wydawało, że trzeba mieć do tego specjalne miejsce, ale im dłużej o tym myślę tym bardziej żałuję że nie mamy w salonie wykuszu bo byłoby to idealne miejsce na taką właśnie "kanapę" - jeszcze z widokiem na ogród to już w ogóle bajer :):) Przemyśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DP1982 24.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja mam salon z wykuszem...ale niestety jeszcze nie jest urządzony ale powiem szczerze, że pomysłów na to w jaki sposób go zagospodarować też mam mało!!!! Wykusz wychodzi na ogród ale kanapa chyba by tam nie bardzo pasowała bo pod dużym oknem jest grzejnik, kwiatka też nie postawisz bo się z w zimę zagotuje...taka przestrzeń ale nie wiadomo na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 24.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, My też mamy w planch wykusz z miejscem do siedzenia z pieknymi poduszkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 24.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://img5.imageshack.us/my.php?image=92441807.png Moze nie dokońca to nasz styl;-) ale niestety nie znalazłam innych zdjęc:) Funkcja sie liczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karas123 24.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja od początku planowałem tam stół Na kanapę a mało miejsca, poza tym i tak by była tyłem. http://e-wlan.pl/dom/salon%20-%20kuchnia/4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 25.03.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bardzo mi się podoba ta wizualizacja!!! Wykusz na niej jest blisko kuchni, więc stół jak najbardziej tam pasuje. U mnie jest trochę inaczej tzn. Jadalnia jest w drugim końcu wykusza więc stół mi w tym miejscu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zegar69 26.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 możesz sprawdzić na dobrzemieszkaj.pl tam jest sporo projektowanych wnętrz, może coś ci podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam mam ten sam problem z urządzeniem wykusza, co prawda do tego jeszcze długa droga ale ani stołu tam nie będzie ani kanapy też tylko co nie wiem na razie wiem, że okna chcę do samej podłogi a grzejnik w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Ja planuję mieć tam jadalnię ale jeśli ktoś planuje tam duże okna to można wstawić tam duże kwiaty + jakiś fotel ze stoliczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts