okdariusz 15.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Aktualnie w sprzedaży znajdują się miski WC spłukiwane zwykłe, "dookoła" i kropelkowe. Czy można prosić o opinie, który system spłukiwania jest lepszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 16.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A jaka jest różnica?Tzn zwykłe wiem, dookoła domyślam się, ale kropelkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A jaka jest różnica? Tzn zwykłe wiem, dookoła domyślam się, ale kropelkowe?kropelkowe to pewnie takie, które na obwodzie mają ujścia wody poprzez dziurki. Moja chyba taka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A jaka jest różnica? Tzn zwykłe wiem, dookoła domyślam się, ale kropelkowe?kropelkowe to pewnie takie, które na obwodzie mają ujścia wody poprzez dziurki. Moja chyba taka jest. No i co, też spłukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A przepraszam za dosłowność - takie kropelki z grubszym ładunkiem sobie poradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 16.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 zalezy pewnie jak grubym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 16.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Też czekam na odpowiedż , bo takiej jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 zalezy pewnie jak grubym W razie czego dieta rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A jaka jest różnica? Tzn zwykłe wiem, dookoła domyślam się, ale kropelkowe?kropelkowe to pewnie takie, które na obwodzie mają ujścia wody poprzez dziurki. Moja chyba taka jest. No i co, też spłukuje Jeszcze nie wiem - na razie nie podłączona. Te dziurki o których wspominam, to nie takie mikro. Mają one jakieś 0,5-1cm średnicy. Są dość gęsto dookoła po obwodzie. Myślę, że jeżeli robią takie kibelki, to sobie one radzą z różną treścią, która do nich wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Te dziurki o których wspominam, to nie takie mikro. Mają one jakieś 0,5-1cm średnicy. Są dość gęsto dookoła po obwodzie. Myślę, że jeżeli robią takie kibelki, to sobie one radzą z różną treścią, która do nich wpada. Czyli, że to nie będą kropelki a raczej strumyczki? Zamiast jednego wodospadu Lepiej będzie spłukiwany przód muszli, ale czy łącznie będą mieć siłę wodospadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 17.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zalezy pewnie jak grubym W razie czego dieta rozumiem? w razie czego w gorszych przypadkach do sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Te dziurki o których wspominam, to nie takie mikro. Mają one jakieś 0,5-1cm średnicy. Są dość gęsto dookoła po obwodzie. Myślę, że jeżeli robią takie kibelki, to sobie one radzą z różną treścią, która do nich wpada. Czyli, że to nie będą kropelki a raczej strumyczki? Zamiast jednego wodospadu Lepiej będzie spłukiwany przód muszli, ale czy łącznie będą mieć siłę wodospadu? Z siłą wodospadu to Corega Tabs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts