Adam___ 02.11.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Czy wogole warto sie zainteresowac napedem do bramy za 500 zl.Zgodnie z reklama z wyborczej mozna u nich cos takiego kupic.Kosztuje dokladnie 497.Interesowac sie czy nie? Czy zgodnie z zasada "tanie jest drogie" odpuscic sobie.Chociaz przyznam ze cena niczego sobie Chyba ze forumowicze polecaja cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josek 02.11.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Adam, odpusc sobie. Nie ma dobrego napedu za taka cene. Nie znam tej reklamy ale jestem przekonany, ze jak zaczniesz rozmawiac o dostawie cegos takiego to sie okaze, ze jeszcze potrzebne jest do tego zasilanie, sterowanie, fotokomorki, kable itp. i cena ostateczna bedzie porownywalna do np. napedow Nice'a.pozdrawiam - josek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.11.2003 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Reklama jest na ostatniej stronie dodatku z programem telewizyjnym.Jak pisza "-mozliwosc ustawienia sily ciagu - elektroniczne rozpoznawanie przeszkow - 2 piloty w zestawie - z oswietleniem"No i 2 lata gwarancji.Nie wiem co jest potrzebne jeszcze do kompletu.Ale tak jak sadzielm "co tanie to drogie"Niby te 2 lata gwarancji ale przeciez naped ma sluzyc dluzej niz 2 lata a jak znam zycie bedzie sie psul po uplywie gwarancji. Chyba sobie daruje.Chociaz nie powiem ze by sie nie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 03.11.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Byłem w Castoramie i okazało się, że nie pasuje do mojej bramy. Maksymalna powierzchnia bramy dla segmentówek to 5,5 m2, a wysokość - 2,3 m. Fotokomórki nie są niezbędne, kable - zwykłe elektryczne, a elektroniczne wykrywanie przeszkód polega na tym, że jak trafi na przeszkodę to się zatrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts