bzykos 16.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam serdecznie. Mam takie pytanie. Muszę postawić na poddaszu ściankę działową z płyt g-k. Jak zamontować górny profil UW do krokwi,jeśli ścianka ma iść prostopadle do krokwi,(które są pod kontem). Montuje się na jakichś blaszkach do krokwi czy jak...? Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzykos 17.02.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Naprawdę nikt nie wie.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 17.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie wiem czy dobrze zrozumiałem o co chodzi, ale spróbuj do krokwi czołowo lub z boku dobić odpowiednie kawałki drewna w taki sposób aby wyszły równolegle do podłogi, a do tego profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 17.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeśli dobrze zrozumiałem Twoje pytanieto trzeba dać wymian i do niego montować UWnp. http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/03_poddasza/ rysunekKonstrukcja ścianki działowej poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzykos 17.02.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeśli dobrze zrozumiałem Twoje pytanie to trzeba dać wymian i do niego montować UW np. http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/03_poddasza/ rysunek Konstrukcja ścianki działowej poddasza Tak,tylko,że tam jest pokazane właśnie jak zrobić ściankę biegnącą prostopadle do krokwi,ale już na POZIOMYCH jętkach. A mnie chodzi o to,żeby ścianka była na SKOSIE,prostopadle do krokwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts