Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sposób na piloty

madzia.a

Recommended Posts

Witam! Posiadam (jak zapewne większośc z was) kilka pilotów- a to do tv, do dekodera, kina domowego itp. No i pojawia się problem, gdzie je trzymać aby były pod ręką, a jednocześnie aby nie były na widoku. Stolik kawowy mam dosyć mały i taki "arsenał" nie prezentuje sie zbyt dobrze. W ikei znalazlam kieszenie na piloty, jednak żaden kolor nie pasuje mi do kanapy. Może macie jakies inne pomysły?

są też takie na sztukę za 20 - 30 zł

włączysz - wyłączysz takim, ale 70% zaawansowanych opcji już nie ustawisz

Badziewie... Testowałam bo tez poskąpiłam na sensowne urządzenie. Nie dość, że trudno było go dopasować do sprzętu, choć mam raczej sprzęt znanych marek, to nijak nie dało się go obsługiwać po ciemku bo najnormalniej w świecie nie wiadomo było w jakim trybie w danej chwili jest. A zapalanie światła tylko po to, żeby przełączyć coś na pilocie mijało się z celem. Dałam dzieciom do zabawy i dopiero wtedy był z niego pożytek.

Mam w domu taki stojak z Quelle - prezent:

link

/czy ten adres musi być taki długi?/

Mnie akurat wkurza - głównie dlatego, że wyjmując i wkładając piloty zahaczam guzikami o druty. Trzeba ten stojak przysunąć blisko i manewrując wyjąć pilocika. A dla mnie to już za dużo ceregieli.

Zdecydowanie lepiej sprawdza się koszyczek poziomy albo szuflada, albo leżące na kupie piloty :)

A widzieliście ten straszny film o pilocie uniwersalnym, którego tytuł został przetłumaczony na przezabawne "Klik i robisz co chcesz?" :lol:

chyba że telefon z symbianem lub windows mobile i Irda

prosty programik i masz władze - świetna zabawa w sklepach dla idiotów :)

A z iphonem też tak można ;) ?

są też takie na sztukę za 20 - 30 zł

włączysz - wyłączysz takim, ale 70% zaawansowanych opcji już nie ustawisz

Badziewie... Testowałam bo tez poskąpiłam na sensowne urządzenie. Nie dość, że trudno było go dopasować do sprzętu, choć mam raczej sprzęt znanych marek, to nijak nie dało się go obsługiwać po ciemku bo najnormalniej w świecie nie wiadomo było w jakim trybie w danej chwili jest. A zapalanie światła tylko po to, żeby przełączyć coś na pilocie mijało się z celem. Dałam dzieciom do zabawy i dopiero wtedy był z niego pożytek.

jakies 2 miechy temu byla promocja w LIDL'u - pilot kosztował 35 PLN - mamy, sprawdza sie :) zastepuje 4 piloty, ma podwietlany maly wyswietlacz (wiadomo w jakim jest trybie), prosty w obsludze, a czego nie da sie dopasowac z funkcji (mysle o obslugiwanym sprzecie) mozna zaprogramowac recznie. gdybym miala wiecej czasu, zaprogramowalabym wszytskie funkcje wszytskich pilotow, choc w sumie nawet ich nie uzywam :D :roll:

dlatego nie zgodze sie, ze co tanie to badziew !!!