madzia.a 16.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam! Posiadam (jak zapewne większośc z was) kilka pilotów- a to do tv, do dekodera, kina domowego itp. No i pojawia się problem, gdzie je trzymać aby były pod ręką, a jednocześnie aby nie były na widoku. Stolik kawowy mam dosyć mały i taki "arsenał" nie prezentuje sie zbyt dobrze. W ikei znalazlam kieszenie na piloty, jednak żaden kolor nie pasuje mi do kanapy. Może macie jakies inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 16.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 U mnie "wielce gustowny" koszyk (wiklinowy? czy z jakiejś trawy?) z pokrywką. Stoi sobie koło kanapy i robi też za pojemnik na zapalniczkę, paczkę chusteczek i takie tam gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 1 pilot uniwersalny http://allegro.pl/item553799667_logitech_harmony_525_uniwersalny_pilot_dla_ciebie.html http://allegro.pl/item555611470_urc8308_ofa_pilot_uniwersalny_kameleon_8_hit.html http://allegro.pl/item546751646_pilot_uniwersalny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 16.02.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 1 pilot uniwersalny http://allegro.pl/item553799667_logitech_harmony_525_uniwersalny_pilot_dla_ciebie.html http://allegro.pl/item555611470_urc8308_ofa_pilot_uniwersalny_kameleon_8_hit.html http://allegro.pl/item546751646_pilot_uniwersalny.html No tak, jest to z pewnością świetna sprawa, ale cena powalająca. Raczej zdecyduje się na jakis kuferek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 są też takie na sztukę za 20 - 30 zł włączysz - wyłączysz takim, ale 70% zaawansowanych opcji już nie ustawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 16.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 spraw sobie pas na narzędzia, taki, jak noszą panowie budowniczowie. Będziesz miała niewidoczne i pod ręką. Albo smycz, albo plecak, albo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 16.02.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 spraw sobie pas na narzędzia, taki, jak noszą panowie budowniczowie. Będziesz miała niewidoczne i pod ręką. Albo smycz, albo plecak, albo....... ha, ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 są też takie na sztukę za 20 - 30 zł włączysz - wyłączysz takim, ale 70% zaawansowanych opcji już nie ustawisz Badziewie... Testowałam bo tez poskąpiłam na sensowne urządzenie. Nie dość, że trudno było go dopasować do sprzętu, choć mam raczej sprzęt znanych marek, to nijak nie dało się go obsługiwać po ciemku bo najnormalniej w świecie nie wiadomo było w jakim trybie w danej chwili jest. A zapalanie światła tylko po to, żeby przełączyć coś na pilocie mijało się z celem. Dałam dzieciom do zabawy i dopiero wtedy był z niego pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 chyba że telefon z symbianem lub windows mobile i Irda prosty programik i masz władze - świetna zabawa w sklepach dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 16.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja mam taki stolik kawowy:http://www.ikea.com/PIAimages/46269_PE143037_S4.jpg Zawartość szuflady jest co prawda widoczna ze względu na szklany blat, ale piloty nie będą wadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 16.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mam w domu taki stojak z Quelle - prezent: link /czy ten adres musi być taki długi?/ Mnie akurat wkurza - głównie dlatego, że wyjmując i wkładając piloty zahaczam guzikami o druty. Trzeba ten stojak przysunąć blisko i manewrując wyjąć pilocika. A dla mnie to już za dużo ceregieli. Zdecydowanie lepiej sprawdza się koszyczek poziomy albo szuflada, albo leżące na kupie piloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ten adres nie musi być taki długi http://www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w600_h510/1/2/9/1294100_I600_200039988810.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 16.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzięki JoShi! Z długim czy nie adresem - u mnie ten wynalazek się nie sprawdził. Włożone piloty tracą równowagę przy byle ruchu - ponieważ koszyczek jeszcze sie dodatkowo obraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 16.02.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych tylko są 3 kolory... i do mojej kanapy żaden z nich nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A widzieliście ten straszny film o pilocie uniwersalnym, którego tytuł został przetłumaczony na przezabawne "Klik i robisz co chcesz?" chyba że telefon z symbianem lub windows mobile i Irda prosty programik i masz władze - świetna zabawa w sklepach dla idiotów A z iphonem też tak można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych tylko są 3 kolory... i do mojej kanapy żaden z nich nie pasuje... I naprawdę nie można uszyć czegoś na wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 I naprawdę nie można uszyć czegoś na wzór? podróbkom mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 16.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 są też takie na sztukę za 20 - 30 zł włączysz - wyłączysz takim, ale 70% zaawansowanych opcji już nie ustawisz Badziewie... Testowałam bo tez poskąpiłam na sensowne urządzenie. Nie dość, że trudno było go dopasować do sprzętu, choć mam raczej sprzęt znanych marek, to nijak nie dało się go obsługiwać po ciemku bo najnormalniej w świecie nie wiadomo było w jakim trybie w danej chwili jest. A zapalanie światła tylko po to, żeby przełączyć coś na pilocie mijało się z celem. Dałam dzieciom do zabawy i dopiero wtedy był z niego pożytek. jakies 2 miechy temu byla promocja w LIDL'u - pilot kosztował 35 PLN - mamy, sprawdza sie zastepuje 4 piloty, ma podwietlany maly wyswietlacz (wiadomo w jakim jest trybie), prosty w obsludze, a czego nie da sie dopasowac z funkcji (mysle o obslugiwanym sprzecie) mozna zaprogramowac recznie. gdybym miala wiecej czasu, zaprogramowalabym wszytskie funkcje wszytskich pilotow, choc w sumie nawet ich nie uzywam dlatego nie zgodze sie, ze co tanie to badziew !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych tylko są 3 kolory... i do mojej kanapy żaden z nich nie pasuje... no rozpacz prawdziwa ! może pokoloruj flamastrami pod kolor kanapy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts