Deamos 16.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ostatnio mialem przez chwile w reku nowy pilocik Logitecha http://www.logitech.pl/produkty/piloty-zdalnego-sterowania/piloty-uniwersalne/single/harmony-one-zaawansowany-pilot-uniwersalny.html wyglada fajnie, troche skomplikowany, ale takie cos trzeba poznac, moze uda mi sie go wziasc do domu na pare dni. Podobno wszystko mozna na nim zaprogramowac,moze kiedy sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych tylko są 3 kolory... i do mojej kanapy żaden z nich nie pasuje... no rozpacz prawdziwa ! może pokoloruj flamastrami pod kolor kanapy ! Albo zrób redekorejting kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W Ikei można kupić taki przybornik z kieszeniami na piloty do przewieszania przez poręcz z fotela. Widziałam u znajomych tylko są 3 kolory... i do mojej kanapy żaden z nich nie pasuje... no rozpacz prawdziwa ! może pokoloruj flamastrami pod kolor kanapy ! Albo zrób redekorejting kanapy flamastrami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 17.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja zdecydowanie skłaniam się do rozwiązania podobnego do Sylwia1667.. W planie mam stolik z półeczką pod spodem, żeby tam trzymać piloty, gazety itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja polecam: http://www.logitech.com/repository/1763/png/14668.1.0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 07.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ja mam '100' pilotow w jednej szufladzie w stoliku:) Na szczescie to nie moj problem, bo od trzymania wielogodzinnego pilotow, jest moj maz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 07.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 fajna rzec taki logitech..............ale w domu tylko ja potrafie go obsługiwac. ..a zona i dziecko po swojemu...tuzin pilotów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 07.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja mam stojak na piloty taki jak niżej - i jestem zadowolona z tego rozwiązania. Nie szpeci otoczenia, jest wygodny, wszystkie piloty są pod ręką... może jestem dziwna, ale wolę mieć kilka pilotów niż jeden wielofunkcyjny Zawsze też można sprawić sobie kanapę z półeczką w boku :] http://fabrykaform.pl/images/jme/cozy_pilstand_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts