Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czerwona szklana mozaika

iwett32

Recommended Posts

Witam, planuje zrobic górną łazienke w szarościach i głównym punktem kulminacyjnym bedzie stojaca na środku wanna. Pomyslałam, ze aby ja wyeksponowac obłoże ja czerwona szklaną moziaka. Obleciałam wiekszosc sklepów w poznaniu i znalazłam jedna piekna szklana moziake czerwona ale cena 1750zł za m2!!!!!!! Widzieliście moze gdzie równie piekną szklana mozaike ale w cenie conajmniej opołowe nizszej????:)

Jeśli znajdziesz szklarza który taką mozaikę robi myślę że przyklejenie jej na siatce z włókna szklanego nie będzie większym problemem a jedynie kwestią dogadania się ;) A nawet jeśli się nie zgodzi zawsze można zrobić to samemu.. o ile oszczęsności z tytułu wykonania mozaiki przez szklarza będą warte takiego poświęcenia się ;) :lol:

Witam, planuje zrobic górną łazienke w szarościach i głównym punktem kulminacyjnym bedzie stojaca na środku wanna. Pomyslałam, ze aby ja wyeksponowac obłoże ja czerwona szklaną moziaka. Obleciałam wiekszosc sklepów w poznaniu i znalazłam jedna piekna szklana moziake czerwona ale cena 1750zł za m2!!!!!!! Widzieliście moze gdzie równie piekną szklana mozaike ale w cenie conajmniej opołowe nizszej????:)

Wysoko (cenowo) zaczęłaś z tymi mozaikami, teraz będzie już tylko lepiej...

Też interesowała mnie swego czasu mozaika

Załączam odpowiedź z poznańskiego sklepu Torri, sprzedaje mozaikę firmy Dunin:

metalowa srebrna DINOX 010 788,00zł/m2

73,30zł/plaster

szklana w kolorach morza Glam 008 280,00zł/m2

30,00zł/plaster

odszukaj mozaikę po nazwie i symbolu na stronie Dunin, albo do nich napisz.

Byłaś w Giancie?, znajdziesz duży wybór mozaik, również czerwonych..., wszystko do dotknięcia... i na pewno w niższych cenach.

Jeżeli nie musi byc to szklana mozaika, to odszukaj Paradyż, seria Altea/Albir (kolor Rosa), w internecie widziałam ją w cenie 137 zł/m2

Tubądzin i Opoczno tez mają mozaiki, ale nie pamiętam czy w kolorze czerwonym

A poza tym... Też planuję jedną z łazienek w szarościach z czerwonym akcentem! (na razie mam ręczniki w tym kolorze ;-0)

Może pochwalisz się, jakie fajne szarości w kwestii płytek namierzyłaś?

Pozdrawiam

Dziękuje za wiadomosci:) Iwett32 to tez ja ale nie chcialo mnie zalogowac wiec załozylam nowe konto, po czym wszystko sie naprawilo. Bylam na stronie Dunin'a i jest kilka mozejek ktore by mi paowały. W sklepie widzialam tak jak pisalam w pierwszym poscie w cenach koszmarnych, tylko pozniej z mezem rozmawialam i w sumie na taka wanne to chyba az tak duzo by tego nie poszlo wiec cenowo dalibysm rade. Napisze do nich o wycene a do gianta taz skocze. Co do płytek w szarościach narazie spodobały mi sie jedne z serii Nordcream, ale jaka ich nazwa byla...maz ma w telzdjecie to zobacze i dam znac. chce tez pojechac do Cermagu maja tam architekta do "usług" wiec popytam moze cos doradzi, bo jak czlowiek sam chodzi i szuka to raczej nic nie znajduje albo znajduje ale te najdroższe:)