iwett32 16.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam, planuje zrobic górną łazienke w szarościach i głównym punktem kulminacyjnym bedzie stojaca na środku wanna. Pomyslałam, ze aby ja wyeksponowac obłoże ja czerwona szklaną moziaka. Obleciałam wiekszosc sklepów w poznaniu i znalazłam jedna piekna szklana moziake czerwona ale cena 1750zł za m2!!!!!!! Widzieliście moze gdzie równie piekną szklana mozaike ale w cenie conajmniej opołowe nizszej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 16.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie wiem czy tańsze ale pewnie można się dowiedzieć. A piękne owszem http://www.dunin.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jakiś czas temu kupowałam czerwone szklane listwy ozdobne. Trzeba było je trochę skrócić więc zawieźliśmy je do szklarza. Powiedział że zrobiłby nam takie same za dużo niższą cene niż zapłaciliśmy Może warto więc u jakiegoś szklarza popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 16.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 no tak ale czy szklarz zrobi mi taka mozaike na jakims konkretnym materiale tazn chodzi o to czy da rade ja pozniej polozyc? Bo raczej po 1 kafelku nie chce kłasc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jeśli znajdziesz szklarza który taką mozaikę robi myślę że przyklejenie jej na siatce z włókna szklanego nie będzie większym problemem a jedynie kwestią dogadania się A nawet jeśli się nie zgodzi zawsze można zrobić to samemu.. o ile oszczęsności z tytułu wykonania mozaiki przez szklarza będą warte takiego poświęcenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 16.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie wiem czy tańsze ale pewnie można się dowiedzieć. A piękne owszem http://www.dunin.com.pl/ Moze orientuje się ktoś jake sa ceny tych mozaiek. Jedna jest super (przynajmniej na zdjęciu - jest to o co mi chodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 18.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam, planuje zrobic górną łazienke w szarościach i głównym punktem kulminacyjnym bedzie stojaca na środku wanna. Pomyslałam, ze aby ja wyeksponowac obłoże ja czerwona szklaną moziaka. Obleciałam wiekszosc sklepów w poznaniu i znalazłam jedna piekna szklana moziake czerwona ale cena 1750zł za m2!!!!!!! Widzieliście moze gdzie równie piekną szklana mozaike ale w cenie conajmniej opołowe nizszej???? Wysoko (cenowo) zaczęłaś z tymi mozaikami, teraz będzie już tylko lepiej... Też interesowała mnie swego czasu mozaika Załączam odpowiedź z poznańskiego sklepu Torri, sprzedaje mozaikę firmy Dunin: metalowa srebrna DINOX 010 788,00zł/m2 73,30zł/plaster szklana w kolorach morza Glam 008 280,00zł/m2 30,00zł/plaster odszukaj mozaikę po nazwie i symbolu na stronie Dunin, albo do nich napisz. Byłaś w Giancie?, znajdziesz duży wybór mozaik, również czerwonych..., wszystko do dotknięcia... i na pewno w niższych cenach. Jeżeli nie musi byc to szklana mozaika, to odszukaj Paradyż, seria Altea/Albir (kolor Rosa), w internecie widziałam ją w cenie 137 zł/m2 Tubądzin i Opoczno tez mają mozaiki, ale nie pamiętam czy w kolorze czerwonym A poza tym... Też planuję jedną z łazienek w szarościach z czerwonym akcentem! (na razie mam ręczniki w tym kolorze ;-0) Może pochwalisz się, jakie fajne szarości w kwestii płytek namierzyłaś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 18.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dunin ma mozaiki w bardzo przyzwoitych cenach - ja kupowałam za 280zł/m2. Chaba mają jakąś czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 18.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziękuje za wiadomosci:) Iwett32 to tez ja ale nie chcialo mnie zalogowac wiec załozylam nowe konto, po czym wszystko sie naprawilo. Bylam na stronie Dunin'a i jest kilka mozejek ktore by mi paowały. W sklepie widzialam tak jak pisalam w pierwszym poscie w cenach koszmarnych, tylko pozniej z mezem rozmawialam i w sumie na taka wanne to chyba az tak duzo by tego nie poszlo wiec cenowo dalibysm rade. Napisze do nich o wycene a do gianta taz skocze. Co do płytek w szarościach narazie spodobały mi sie jedne z serii Nordcream, ale jaka ich nazwa byla...maz ma w telzdjecie to zobacze i dam znac. chce tez pojechac do Cermagu maja tam architekta do "usług" wiec popytam moze cos doradzi, bo jak czlowiek sam chodzi i szuka to raczej nic nie znajduje albo znajduje ale te najdroższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts