Gość M@riusz_Radom 16.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Bo patrząc na trzeźwo na to co się wokół dzieje, to szansa to jest tylko na powiększenie stopy bezrobocia i zwiększenia ilości rozwodów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 16.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Bo patrząc na trzeźwo na to co się wokół dzieje, to szansa to jest tylko na powiększenie stopy bezrobocia i zwiększenia ilości rozwodów .... Jestem za, ale nie popadajmy w drugą skrajność. Wystarczyłoby "Kryzys", bez sugerowania, czy to szansa, czy armagedon. Poza tym wiecie jak jest - wiele fortun się wykuwa w takich kryzysach. Tragedia dla dziewięciu, to okazja dla jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Co nie zmienia faktu, że w punktu widzenia matematyki i zasad demokracji tych 9 niezadowolonych straci więcej niż tej 1 zyska Mnie jednak "razi" ta "szansa" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 16.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Krysys - szansa czy zagrożenie?Kryzys - dyskusje, analizy, przewidywaniaitp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ooooo cosik takiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Zmienić temat. Pisałem na początku po założeniu tego rozdziału przez Redakcję, że szukanie pozytywów kryzysu jest co najmniej niestosowne w tych czasach: Jestem w szoku!! Co to za nagonka na urzędowy optymizm? Nie ma żadnych podstaw do optymizmu. Świat się wali, a za nim i nasz grajdołek. Niestety będzie płacz i zgrzytanie zębów: bezrobocie 20%, poowa banków bankructwo, niewypłacalność Polski, USDPLN 6 zł. Zamiast naganiać na niczym nieuzasadniony hurraoptymizm trzeba się skupić na okopywaniu się na najgorsze: zapasy, oszczędności, itp. Ja rozumiem, że Murator potrzebuje świeżej krwi wyssanej od młodych yuppies, którzy zasilą rynek dytrybutorów ceramiki hiszpańskiej po 400 zł/m2. Z takich dystrybutorów Murator żyje. Ale ludzie!!! Opamiętajcie się, bo nikt na wasze nagonki już nie poleci. Młodzi yuppies już się wydrenowali na szczycie hossy giełdowo-złotówkowej. Teraz pozostały niedobitki, które nie poddadzą się kłamliwemu zgniłemu kapitałowi w stylu Madoffa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Tak, tak - najważniejsze w tym kryzysie jest czy zmienić tytuł wątku Ja jestem za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 NO coś przecież trzeba robić Ale nazywanie kryzysu "szansą" jest nie na mniejscu .. Murator też to pewnie odczuje bo w pierwszej kolejności tnie się wydatki, w tym te przeznaczone na reklamę ... Faktycznie szansa dla Muratora ... Może zamiast reklam będzie wtedy więcej "treściwej" treści dla czytelników ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dla firm to generlanie szansa - nad zastanowienie się kto jest potrzebny a kto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 TO jest obustronny miecz. Gorzej, jak przyjdzie prosperity i nie będzie kto miał na tych przedsiębiorców pracować. A niektórzy są niezwyczajni osobiście obsługiwać maszyny inne niż samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 16.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Murator też to pewnie odczuje bo w pierwszej kolejności tnie się wydatki Na mieście ptaki ćwierkają, że w tym roku M nie wypłaca premii pracownikom (aczkolwiek jeszcze nie zwalnia). Ale ode mnie tego nie wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 TO jest obustronny miecz. Gorzej, jak przyjdzie prosperity i nie będzie kto miał na tych przedsiębiorców pracować. A niektórzy są niezwyczajni osobiście obsługiwać maszyny inne niż samochód A tak,$€,franek w góre,na zachodniej granicy coraz wiekszy tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.02.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tytuł został nareszcie zmieniony - był naprawdę kuriozalny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tytuł został nareszcie zmieniony - był naprawdę kuriozalny ... Tytuł zmieniony,czy to cos jednak zmieni? Może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts