Krystian 02.11.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Jestem po lekturze listopadowego numeru Muratora. Mój komentarz w skrócie : -Opowieść o Kodim ***** -Dom poukładany***** -Montaż kabiny prysznicowej *** -Przeciw spalinom i hałasowi *** -Kominek krok po kroku...tylko **, dlaczego??? Strona 112: Uwaga! W miejscu, gdzie będzie kominek, w podłodze, ścianach i suficie nie mogą być prowadzone przewody instalacji elektrycznej. Strona 114 : Zdj. nr 1 Strona 115 : Zdj. nr 7 i 8 ...na co ja jestem ślepy, czy murator nie przestrzega własnych zasad??? Strona 117 : Zdj. nr 22 - ULGA, przewody znajdują się w ,,komorze dekompresyjnej" i są oddzielone izolacją od kominka... Czyli ,,komora dekompresyjna" nie jest częścią kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 14.11.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 No właśnie te przewody mnie męczą. U mnie idzie przewód do gniazdka w podłodze 20 cm wylewki. No i co stopią się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts