MonkaD 27.11.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 a my kupiliśmy narożnik Ektorp w szarym kolorze, bardzo ładnie wygląda i jest niesamowicie wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 19.12.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 KURAK, bardzo prosze o opinię - ja sprawdza sie sofa? My tez myślimy o sofach z Meblexu, ale mamy tam bardzo daleko, a bez informacji od kogos, kto ma, nie mam zamiaru sie w to wpychać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Podbijam!może jakieś nowe info na temat sof z meblex kalisz? Kurak jak wasze sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A ja mam pytanie z innej beczki Czy te pokrowce z Ektorpa mieszczą się na raz w pralce? Bo jak patrzę na stronie to waga takiego pokrowca to np.ponad 6kg (w 3osobowej) a pralkę mam z wsadem 5,5kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mam sofę Ektorp 3-osobową i sie nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A ja mam pytanie z innej beczki Czy te pokrowce z Ektorpa mieszczą się na raz w pralce? Bo jak patrzę na stronie to waga takiego pokrowca to np.ponad 6kg (w 3osobowej) a pralkę mam z wsadem 5,5kg... Ja też mam trzyosobową i wchodzi. Pralka ma maksymalny wkład 6 kg. Ale pokrowce po praniu wyglądają mocno tak sobie. I bardzo ciężko je założyć. Może lepiej zapytać w jakiejś pralni? I żeby wyprasowali od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Zmówiliśmy sofy Wiktor z Meblex Kalisz. Mają być w sobotę-już nie mogę się doczekać!!!!Mam nadzieję, że są tak samo wygodne jak Ektorp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 25.01.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Martaibartek, daj znać proszę, jak będzie Twoja opinia o sofach. Ja też się czaję na Meblex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 anulka na pewno dam znać a dla zainteresowanych podaję link na allegro do strony z przedmiotami meblex kalisz http://allegro.pl/show_user.php?uid=10957268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Tak jak obiecałam po kilkunastu dniach użytkowania zdaję relację: Kanapy są wygodne. Wizualnie ładne. Nie jestem zadowolona z pokrowców, ponieważ moim zdaniem nie są dokładnie uszyte, materiał zasłaniający nóżki- dół sof jest przy krótki przez co cały czas go naciągam, bo denerwuje mnie widok wystających nóżek. Bawełna z której są uszyte pokrowce jest dosyć gruba, ale kolor który ja wybrałam TRAGEDIA!!!! widać na nim każdą plamkę, okruszek, ten delikatny meszek układa się tak,że materiał nie jest jednolity-wydaje się jakby był jaśniejszy-ciemniejszy i ogólnie jakbym użytkowała go z 10 lat... Podsumowując- nie zamówiłabym tego kompletu w tym kolorze (grafit) po raz drugi, ponieważ przy małych dzieciach mam pranie okryć raz w tygodniu- murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 21.02.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 martaibartek dziękuje za opinię. chciałam zamówić te meble ale po dokładniejszym obejrzeniu zdjęć doszłam do wniosku że materiał mi nie odpowiada. już na zdjęciach było widać pewna niestaranność w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 21.02.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witajcie, mam sofę Ektorp 2 osobową rozkładaną już ... hmmm...od lutego 2003 baaardzo wygodna, wygląda najwyżej na 2 lata - jak to ostatnio stwierdziła koleżanka ,wg mnie jest troszkę "wysiedziana" ale ale... parę kilo mam tu i ówdzie i eksploatujemy ją z mężem codziennie na maxa . Bardzo wygodna do spania, wszyscy goście chwalą materac. Obicie było prane kilka razy w pralce . Kolor nie wyblakł (beżowy). Do nowego domku pewnie kupię taką samą tylko trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 21.02.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 martaibartek, dzieki za informację... Szkoda, bo na zdjeciach podobała sie i cena też. To chyba jednak Ikea pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 22.02.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Anulkawj, trochę poza tematem ale nie mogłam się powstrzymać - śliczny masz awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 22.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Poza tym to mam osobiście ektorpa - narożnik - ten największy. Co prawda od 2 miesiący, więc trochę trudno mi się wypowiedzieć... Na razie nie prałam pokrowców. Pewnie nie będę robić tego w domu abo sofa jest b.duża i co za tym idzie dużo tych pokrowców i pranie trwałoby pewnie ze 3 dni. Będę oddawała do pralni. Ktoś ma doświadczenia w temacie prania tych pokrowców w pralni? Co do uwag ogólnych jakbyśmy się decydowali raz jeszcze to nadal bym wzieła ektorpa (no chyba że jakiś zastrzyk gotówki by był to byśmy się za czymś innym rozejrzeli - ektorp był kupiony ponieważ coś musielismy mieć), pewnie tylko zamiast narożnika to 2 sofy, byłoby bardziej ustawnie. Siedzi się bosko, wygodnie mieciutko - to właśnei z tego powodu się na nią zdecydowaliśmy. Poza tym podobał mi się jej fason, taki nowoczesny ale i tradycyjny, nadający miękkości wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 22.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Analiena - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 25.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04e5973ba25fcbd7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed19e4ac18b63230.htmlWitam po długiej przerwie na początku przeproszę że nie dodałem żadnej opinii o tych kanapach ale po pierwsze czas przeprowadzki a po drugie brak dostępu do internetu .Wyżej są linki do zdjęć jednej z kanap . A zatem moim zdaniem kanapy jak za tą cenę są bardzo wygodne, przed zakupem tych kanap przymierzaliśmy się do ektorpa z ikea więc mam porównanie i mogę stwierdzić że niczym się nie różnią choć z ikea są trzy razy droższe . Ta kanapa na zdjęciu nie jest rozkładana .Martaibartek napisała że jest kiepsko uszyta ,że zbyt mało materiału od podłogi z tym że mało materiału mogę się z godzić mogło by być trochę dłużej ,ale co do uszycia nie mam jakiś zastrzeżeń .Więc podsumowując jak za te pieniądze kanapy są naprawdę fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeju 28.02.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziekuje bardzo za zdjecia, tak na 70% kupimy 3 osobowa, rozkladana no i chyba jednak czerwona - a jak mi sie znudzi to zmienie pokrowiec! Wznawiam wątek, bo właśnie zastanawiam się poważnie nad zakupem 3-osobowego rozkładanego ektropa. Sofa ma stać w pokoju dziennym i służyć głównie do siedzenia, tudzież przenocowania gości. Proszę o opinie i ewentualne sugestie - warto/ nie warto i jeśli nie, to co w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 02.03.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 My zrezygnowalismy z zakupu kompletu z Ikei i Meblexu (m.in. po przeczytaniuWaszych opinii). Ostatnio byliśmy w Ikei i rzeczywiscie wygodne sa i świetnie wygladają, ale coś mnie pokusiło i wlazłam na allegro - ludzie sprzedaja używane. Jak zobaczyłam 1, 5 rocznego ektropa, to padłam. Nie wiem, co tam latało po nim przez ten czas, ale wygladał, jak "psu z gardła". Nie będziemy eksperymentowac za dosyć dużą kasę. No chyba, ze ktoś straszenie dba o meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts