Kasia_S_M 16.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wiem wiem najpierw czytać, potem zadawać pytania Tematów w sprawie pieców co jest dużo, ale czym się tak naprawdę kierować?? Interesują mnie piece z podajnikiem i dużym paleniskiem (aby w razie czego można było po prostu napalić drewnem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szligrze 16.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Palenie w kotle węglowym drewnem to nieporozumienie. Przy paleniu drewnem w węglowym sprawność jest bardzo niska. Do spalania drewna powinny być używane kotły np zagazowywujące drewno.Każdy kocioł powinien być dobrany do obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 17.02.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiem wiem najpierw czytać, potem zadawać pytania Tematów w sprawie pieców co jest dużo, ale czym się tak naprawdę kierować?? Interesują mnie piece z podajnikiem i dużym paleniskiem (aby w razie czego można było po prostu napalić drewnem). http://forum.muratordom.pl/ranking-kotlow-na-eko-groszek,t79666.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts