wojo7 16.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Muszę przyznać że zainteresował mnie ten projekt, czy jest może ktoś w posiadaniu zdjęć z budowy tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula_KK 07.04.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam forumowiczów. Jestem zainteresowana tym projektem i mam pytanie czy są rozbieżności w ilości materiałów w stosunku do tego co podaje autor projektu a stanem faktycznym i czy projekt jest dokładnie zrobiony ( czy nie ma braków w projekcie, które potem wychodzą w trakcie budowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekP. 06.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam wszystkich. Ponieważ przymierzam się do zakupu tego właśnie projektu, chciałbym zapytać, czy ma ktoś może zdjęcia z realizacji tego projektu albo wie, gdzie w okolicach Warszawy pobudowano taki dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Hexe 03.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam wszystkich. Ponieważ przymierzam się do zakupu tego właśnie projektu, chciałbym zapytać, czy ma ktoś może zdjęcia z realizacji tego projektu albo wie, gdzie w okolicach Warszawy pobudowano taki dom?? witam Piotrze, my kupiliśmy ten projekt trochę go przerobiliśmy do naszych potrzeb i będziemy budować, z tym że nie w centralnej Polsce tylko na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudzian 19.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Ciesze się ze, jest tak spore zainteresowanie projektem AMBY.Prosiłbym Was szanowni państwo jeśli ktokolwiek dysponuje gotowa realizacja projektu o przesłanie zdjęć na private lub na zamieszczenie ich na forum.My myślimy o budowie Amby w najbliższym czasie, zmian większych nie będziemy stosować .A jedynie zmiana schodów z zabiegowych na proste ze spocznikiem będzie dobrym rozwiązaniem.Uważamy ze, projekt jest sam w sobie optymalny i jakakolwiek próba dodawania lub usuwania elementów bryły budynku mogłaby się skończyć fatalnym skutkiem.Elewacje , zarys całej bryły, efekt końcowy tego stylowego i funkcjonalnego domu musi według nas być zachowany w formie niezmiennej.Jednakże niezmiernie będzie mi milo zobaczyć realizacje tego projektu w rzeczywistości.Pozdrawiam wszystkich Pudzian Edytowane 19 Listopada 2011 przez pudzian private Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenie1 17.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Cześć!!! Mury naszego domku już widać. Jesteśmy na etapie wykańczania elewacji. Dom jest cudny, warto trzymać się oryginalnego projektu, przynajmniej jeżeli chodzi o kolory okien, drzwi i elewacji... zachodu sporo, ale satysfakcja niezmierna. Prawdopodobnie wprowadzimy się w tym roku- Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICCHAL 10.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 WITAM WSZYSTKICH CZY JEST KTOŚ KTO BUDOWAŁ DOM AMBASADOR 2 I PODZIELIŁ BY SIE WRAŻENIAMI Z REALIZACJI TEGO PROJEKTU PRZYMIERZAM SIE DO BUDOWY TEGO DOMU ALE NIE UKRYWAM ŻE CHĘTNIE ZOBACZYŁ BYM TEN DOM NA ŻYWO :yes::offtopic: POZDRAWIAM I CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztuczki Jedi 30.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja również chętnie porozmawiałabym z kimś na temat tego domku. A i zobaczyć go w realu też bym chciała:) czy jest tu jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolaantos 10.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Witam. Jestem w trakcie budowy domu ambasador 2 i mam problem z dachem. Czy w Małopolsce ! Jest gdzieś wybudowany dom Ambasador 2 "domowe klimaty" ? Chciałbym podjechać i obejrzeć go z zewnątrz Pozdrawiam. Edytowane 13 Października 2013 przez wiolaantos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts