Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt AMBASADOR 2 pracownia DOMOWE KLIMATY

Recommended Posts

• 1 year później...

Witam forumowiczów.

Jestem zainteresowana tym projektem i mam pytanie czy są rozbieżności w ilości materiałów w stosunku do tego co podaje autor projektu a stanem faktycznym i czy projekt jest dokładnie zrobiony ( czy nie ma braków w projekcie, które potem wychodzą w trakcie budowy).

• 5 months później...
  • 4 weeks później...
Witam wszystkich. Ponieważ przymierzam się do zakupu tego właśnie projektu, chciałbym zapytać, czy ma ktoś może zdjęcia z realizacji tego projektu albo wie, gdzie w okolicach Warszawy pobudowano taki dom??

witam Piotrze, my kupiliśmy ten projekt trochę go przerobiliśmy do naszych potrzeb i będziemy budować, z tym że nie w centralnej Polsce tylko na Śląsku.

• 3 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie.

Ciesze się ze, jest tak spore zainteresowanie projektem AMBY.

Prosiłbym Was szanowni państwo jeśli ktokolwiek dysponuje gotowa realizacja projektu o przesłanie zdjęć na private lub na zamieszczenie ich na forum.

My myślimy o budowie Amby w najbliższym czasie, zmian większych nie będziemy stosować .

A jedynie zmiana schodów z zabiegowych na proste ze spocznikiem będzie dobrym rozwiązaniem.Uważamy ze, projekt jest sam w sobie optymalny i jakakolwiek próba dodawania lub usuwania elementów bryły budynku mogłaby się skończyć fatalnym skutkiem.

Elewacje , zarys całej bryły, efekt końcowy tego stylowego i funkcjonalnego domu musi według nas być zachowany w formie niezmiennej.

Jednakże niezmiernie będzie mi milo zobaczyć realizacje tego projektu w rzeczywistości.

Pozdrawiam wszystkich

Pudzian

Edytowane przez pudzian
private

• 5 months później...
Cześć!!! Mury naszego domku już widać. Jesteśmy na etapie wykańczania elewacji. Dom jest cudny, warto trzymać się oryginalnego projektu, przynajmniej jeżeli chodzi o kolory okien, drzwi i elewacji... zachodu sporo, ale satysfakcja niezmierna. Prawdopodobnie wprowadzimy się w tym roku- Hurra!

• 8 months później...

WITAM WSZYSTKICH CZY JEST KTOŚ KTO BUDOWAŁ DOM AMBASADOR 2 I PODZIELIŁ BY SIE WRAŻENIAMI Z REALIZACJI TEGO PROJEKTU PRZYMIERZAM SIE DO BUDOWY TEGO DOMU ALE NIE UKRYWAM ŻE CHĘTNIE ZOBACZYŁ BYM TEN DOM NA ŻYWO :yes::yes::D:offtopic:

POZDRAWIAM I CZEKAM

• 7 months później...
  • 2 weeks później...

Witam.

Jestem w trakcie budowy domu ambasador 2 i mam problem z dachem.

Czy w Małopolsce ! Jest gdzieś wybudowany dom Ambasador 2 "domowe klimaty" ?

Chciałbym podjechać i obejrzeć go z zewnątrz :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez wiolaantos