Gość 03.11.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Hmm. Ten system juz jest lekko przestarzaly... Obecnie uzywa sie systemów plaszczyznowo-powierzniowo grzewczych obrotowych. Mozna je wykorzystac w zaleznosci od potrzeb i przyzwyczajen roznych domowników, np. gdy taki kot lubi lezec na tapczanie stojacym przy scianie, system grzewczy obraca sie na sciane, a gdy sie ma papuzke i ta lubi siedziec na lampie system obraca sie na sufit. Tak, tak pomieszczenia z obrotowym ogrzwaniem wypieraja juz tradycyjne budownictwo na zachodzie, tylko u nas sie wprowadza wycofywane z zachodu przestarzale technologie np. ogrzewanie sufitowe... Pozdrawiam Profesor X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość naturalna blondynka 04.11.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Miałam zamiar robić ogrzewanie podłogowe.O sufitowym nic nie słyszałam.Po przeanalizowaniu Waszych postów zaczęło mi się ono podobać,wręcz się na nie napaliłam.A teraz ktoś pisze,że to przestarzałe i nie modne.Co mam w tej sytuacji zrobić?Błagam ,pomóżcie. Największe zaufanie i nie tylko, miałam do naszej Kochanej Redakcji, może i tym razem specjaliści zabiorą głos.A może jakiś spec-forumowicz np Henok.Prześlę swoje zdjęcie.Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Profesor X 04.11.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Obecnie najmodniej jest wyjechac do cieplych krajów na zime. Po co montowac drogie i skomplikowane systemy grzewcze, skoro mozna pobyczyc sie w slipkach pod palma? PozdrawiamProfesor X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 04.11.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Racja, ciepłe kraje to nie to co rura fi 277... Plaża Beringa, zatoka Rossa, Murmańskie noce...to jest życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.11.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość naturalna blondynka 04.11.2003 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Jestem załamana.Nie dość, że mi nic nie poradził,nie chce mojego zdjęcia,to na dodatek jest żonaty. I to z kim !Cała nadzieja w Redakcji. Może tam kochają jeszcze blondynki.Pozostaje mi tylko się upić. I to w samotności. Bee,bee,beeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 04.11.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Beee...beee...bebechy mi się wywracają kiedy blondynka płacze !Mientki chyba jestem, nie? Ale wracając do tematu, to ile tego fi , w końcu , powinno być ? Wie ktoś, czy będę sam musiał mierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Pewnie jesteś mientki tam gdzie powinieneś być twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 06.11.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A tobie Gościu co od łez blondynek twardnieje ? Korzonek ?Może ty burak jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dr DRE 07.11.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 hiehiehie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Andrzej K 12.11.2003 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Droga Zosiu C. Przepraszam, za tych kilka dni zwłoki w odpowiedzi na Twoją ostatnią wiadomość. Nie napisałaś jak dotąd do mnie na priva, więc nie mam jak zareagować.Wracajac do sedna sprawy. Czy p. Wiesio pamietal o ekstrawagnackiej pulapce na myszy i inne gryzonie? Nikt tu na forum nie pisze o zdradliwej wadzie, zle wykonanengo systemu sufitowego, jaka jest brak wentylacji dachowo stropowo nieuziemionej. Wszyscy wykonawcy na stale uszczelniaja swoje instalacje. P. Henio (moj wykonanawca) twierdzi, ze konieczne sa lapki na myszy polne i inne gryzownie, gdyz wentylacja (zwlaszcza w systemach z turbo odwilzaniem) jest wielce wskazana. Ilosc Twoich kociat jest imponujaca. Czy jeden pies daje sobie z nimi rade? Napisz jakie sa Twoje obecne doswiadczenia w tej kwestii? Zamierzam poszerzyc swoja obecna hodowle zwierzat przydomowych o stadnine koni. Nie wiem, czy sobie poradze. Pamietam taki jeden park w mojej okolicy, moze bysmy sie tam spotkali? Czy Ty tez go pamietasz? Finansowo NiezaleznyAndrzej K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts