madzia.a 17.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam! Chciałabym kupić suszarke, która będzie zajmować mało miejsca w mieszkaniu, no i teraz mam dylemat? A ponieważ są dosyć drogie te suszarki, chciałabym dokonac dobrego wyboru. http://www.ceneo.pl/801873http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80119043Zastanawiam się, czy w suszarce z Ikei 40 cm między poziomami, to nie jest za mało? Jak na niej powiesic np. spodnie? W drugiej natomiast martwi mnie mała ilość prętów (czyli mniej miejsca na pranie). Którą suszarke doradziłybyście mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 17.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 mam tą suszarkę z ikei, jest ok - każda z tych półek po jednej lub po drugiej stronie może być złożona, jeśli chcesz rozwiesić własnie np spodnie. można do niej dokupić kółeczka dzięki czemu wygodniej się nią manewruje. poza tym suszarka jak suszarka - ja bym za nią 130zł nie dał, ale żona się uparła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 17.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A brałaś pod uwagę suszarkę sufitową?Nie ma wtedy problemu z miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.02.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Bardzo dziękuje za wypowiedzi! Kamionkal, chyba pomogłes mi w dokonaniu wyboru!!! Prawde mówiąc, ja również uważam, ze ceny tych suszarek są kosmiczne, ale sa to jedyne suszarki, które zajmują mało miejsca. Nigdzie nie znalazłam informacji, że te półki można złożyć, a takie rozwiązanie jest idealne!Sylwio, nie chce suszarki łazienkowej. Niedługo, będe miała wyremontowaną łazienke i jakos bardziej razi mnie pranie w ładnej łazience niż np. w sypialni.Kamionkal powiedz mi jeszcze, czy ciężka jest ta suszarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 17.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dawno nie podnosiłem, wydaje mi się, że nie jest bardzo ciężka.. na stronie Ikei jest podane, że waga paczki to 9,2kg poza tym jak napisałem można do niej dokupić kółeczka i jeździć po całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.02.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dawno nie podnosiłem, wydaje mi się, że nie jest bardzo ciężka.. na stronie Ikei jest podane, że waga paczki to 9,2kg poza tym jak napisałem można do niej dokupić kółeczka i jeździć po całym domu o kurcze To jak dla słabej kobietki, to szalenie dużo Jeśli chodzi o kółka, to rzeczywiście świetny pomysł. Tylko ja od tygodnia mam panele i nie chciałabym aby taka suszarka mi je porysowała. Czy to są kółka plastikowe? A może mozna kupić takie kółka do tej suszarki np. w Castoramie, które byłyby kauczukowe,czy gumowe? nie orientujesz się? czy może to jakiś specjalny rozmiar, gdzie kółka do tej suszarki można kupić jedynie w Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 17.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Niedługo, będe miała wyremontowaną łazienke i jakos bardziej razi mnie pranie w ładnej łazience niż np. w sypialni. Mnie też to razi, dlatego planuję suszarkę sufitową w pomieszczeniu gospodarczym, gdzie właśnie jest pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 17.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Czy to są kółka plastikowe? A może mozna kupić takie kółka do tej suszarki np. w Castoramie, które byłyby kauczukowe,czy gumowe? nie orientujesz się? czy może to jakiś specjalny rozmiar, gdzie kółka do tej suszarki można kupić jedynie w Ikei? Odpowiadając na Twoje pytania: nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.02.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Niedługo, będe miała wyremontowaną łazienke i jakos bardziej razi mnie pranie w ładnej łazience niż np. w sypialni. Mnie też to razi, dlatego planuję suszarkę sufitową w pomieszczeniu gospodarczym, gdzie właśnie jest pralka. oj, zazdroszcze ci takiego pomieszczenia! Ja mam mieszkanie 50 m2 i dwa pokoje. A zawsze marzyłam o sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Miałam tego rodzaju suszarkę. Półki owszem można składać, suszarka była na kółeczkach. Ale jest nietrwała a na kółeczkach niestabilna. Jeśli trzeba powiesić ciężkie pranie np męskie jeansy w ilości większej niż 1 para, to suszarka z czasem się mocno wygina, na kółkach wywraca. Osobiście nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.02.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 to może lepsza jest jednak suszarka firmy leifheit? ile te suszarki kosztują w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.02.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A może inne firmy, również posiadają w swojej ofercie podobne suszarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 18.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Niedługo, będe miała wyremontowaną łazienke i jakos bardziej razi mnie pranie w ładnej łazience niż np. w sypialni. Mnie też to razi, dlatego planuję suszarkę sufitową w pomieszczeniu gospodarczym, gdzie właśnie jest pralka. oj, zazdroszcze ci takiego pomieszczenia! Ja mam mieszkanie 50 m2 i dwa pokoje. A zawsze marzyłam o sypialni Póki co mieszkamy na 36 m2, już ponad 11 lat, doskonale więc rozumiem ograniczenia małego mieszkania. Na szczęście już przewozimy pudła z "dorobkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Taki cóś wydaje się niegłupi: http://www.aged.com.pl/leifheit/index.php?obraz=p083040&go=duzy_su i czytałam opinię że trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtyczka 22.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 WitamCzy są jakieś ciekawe suszarki lub pralko suszarki o głębokości 45, max 50cm?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts