zielonooka 18.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 . Moje kocie dostały saszetki Gourmet. Nie wiem, czy to dobre ani czy zdrowe dla nich, ale zeżarły ze smakiem. Gourmet - jak na niedroga kocia karme - jest bardzo dobry na forum miau.pl przeprowadzali "testy" i zajał pozycje równa z animonda i purina Moje kićki tez Gourmecika bardzo lubia (ale tylko te z kawałkami miesa w sosie , na "mus" odwracaja sie z obrzydzeniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 18.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A mój kot nie lubi jedzenia, boi się i ucieka , pewnie dlatego, że od małego je tylko chrupki i nie kojarzy wcale, co to jest zwykłe jedzenie. . nie daj chrupek, to i kartofle zeżre. Mój miał 3 lata jak pojechał na wieś. Juz 2 dnia myszę mi do kuchni przyniósł. A przecież nie umiał łapać. Może kiedyś wyślę go na szkołę przetrwania , na razie nie je nawet z podłogi, tzn, jeśli się kilka chrupek wysypie i leży na podłodze, mój kot tego nie tyka, je się przecież z miseczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gourmet - jak na niedroga kocia karme - jest bardzo dobry na forum miau.pl przeprowadzali "testy" i zajał pozycje równa z animonda i purina Moje kićki tez Gourmecika bardzo lubia (ale tylko te z kawałkami miesa w sosie , na "mus" odwracaja sie z obrzydzeniem ) Mój za to preferuje mus... Te z kawałkami mięsa zje, ale bez entuzjazmu. Jak widzi mus to wtrzącha, aż mu się uszy trzęsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazza 06.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Buuuuuu... Przegapiłam takie fantastyczne święto Tzn. moje kociaki przegapiły Zapisałam sobie już tę ważną datę w moim wiecznym kalendarzu, a kotom kupię jakieś małe spóźnione prezenciki Pozdrawiam forumowych właścicieli i wielbicieli tych cudnych futrzaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wiesz... u niektórych (czytaj : u mnie) dzień Kota trwa cały rok hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts