Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

podobno dziś Światowy Dzień Kota

retrofood

Recommended Posts

.

Moje kocie dostały saszetki Gourmet. Nie wiem, czy to dobre ani czy zdrowe dla nich, ale zeżarły ze smakiem.

Gourmet - jak na niedroga kocia karme - jest bardzo dobry :)

na forum miau.pl przeprowadzali "testy" i zajał pozycje równa z animonda i purina :)

Moje kićki tez Gourmecika bardzo lubia (ale tylko te z kawałkami miesa w sosie , na "mus" odwracaja sie z obrzydzeniem )

A mój kot nie lubi jedzenia, boi się i ucieka :o , pewnie dlatego, że od małego je tylko chrupki i nie kojarzy wcale, co to jest zwykłe jedzenie. :oops: .

nie daj chrupek, to i kartofle zeżre.

Mój miał 3 lata jak pojechał na wieś. Juz 2 dnia myszę mi do kuchni przyniósł. A przecież nie umiał łapać.

Może kiedyś wyślę go na szkołę przetrwania ;), na razie nie je nawet z podłogi, tzn, jeśli się kilka chrupek wysypie i leży na podłodze, mój kot tego nie tyka, je się przecież z miseczki... :o :o :o

Gourmet - jak na niedroga kocia karme - jest bardzo dobry :)

na forum miau.pl przeprowadzali "testy" i zajał pozycje równa z animonda i purina :)

Moje kićki tez Gourmecika bardzo lubia (ale tylko te z kawałkami miesa w sosie , na "mus" odwracaja sie z obrzydzeniem )

Mój za to preferuje mus... Te z kawałkami mięsa zje, ale bez entuzjazmu. Jak widzi mus to wtrzącha, aż mu się uszy trzęsą.

• 3 weeks później...
Buuuuuu... Przegapiłam takie fantastyczne święto :( Tzn. moje kociaki przegapiły :-? Zapisałam sobie już tę ważną datę w moim wiecznym kalendarzu, a kotom kupię jakieś małe spóźnione prezenciki :D Pozdrawiam forumowych właścicieli i wielbicieli tych cudnych futrzaków!