hugolinka2 17.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam, jestem studentka z Katowic i pisze swoja prace magisterska na temat urządzania wnętrz w domach jednorodzinnych przez młodych ludzi w wieku od 24 do 35 lat. Przeprowadzic musze kilkadziesiat kwestionariuszy ktore sa podstawa moich badan bezposrednich. Jesli ktos miałby chwilke na poswiecenie mi czasu i wypelnienie takiego kwestionariusza prosze o odpowiedz na maila podanego w profilu a wtedy ja droga elektroniczna bede mogla przeslac do zainteresowanych kwestionariusz. Moi respondenci musza mieszkac w domu jednorodzinnym juz urządzonym badz bedącym w trakcie urzadzania, dodtkowym warunkiem jest wiek o ktorym wspomnialam wczesniej. z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 17.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 chetnie pomoge - przeslij na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 17.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 I ja mogę Wysłałam maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 17.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja też mogę. Wyślij mi na p wPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 17.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Również mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 17.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja też chętnie pomogę - wyslij kwestionariusz na mój priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 17.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tez z checia pomoge: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 17.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Współczuję, właśnie się kończę użerać ze swoją magisterką. A czy mogą to być osoby, które swój dom urządziły ale zamieszkają w nim za kilka dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja rowniez pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 18.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 mogę wypełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 18.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Droga koleżanko. Z tymi widełkami wieku, to troche przesadziłaś . 25-35 lat ludzie dopiero zdobywają pozycje zawodowe, zarabiają żeby móc wziąć kredyty budowlane. No... chyba, że rodzice ładuja dla dzieci.... np. w takich 20sto paro latków. Człowiek kończąc studia (25 lat) musiałby zacząc dobrą pracę i szybko piąć się w górę na scieżce zawodowej z dobrymi zarobkami. Nie wiem czy takich znajdziesz kilkadziesiąt osób do ankiety. Ja mam 38 lat i juz się do ankiety nie łapię. No.. chyba że skłamię co do wieku Ale chętnie posłużę Ci pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 18.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Droga koleżanko. Z tymi widełkami wieku, to troche przesadziłaś . 25-35 lat ludzie dopiero zdobywają pozycje zawodowe, zarabiają żeby móc wziąć kredyty budowlane. ... Nie zgadzam się z tym - pamietaj, ze są młodzi ludzie, kktórzy własnie z przyczyn finansowych (rodziców nie stać było na finansowanie) studiowali zaocznie i pracowali. W wieku 25 lat mieli studia skończone i doświadczenie zawodowe pozwalające im umocnić swoją pozycję na rynku zawodowym. W mojej firmie jest przynajmniej 10 dwudziestokilkulatków, którzy właśnie kończą (lub niedawno skończyli) budować domy. Gdzieś mieszkać trzeba, a ceny mieszkań są tak wysokie, że lepiej opłaca się budowa. W tej chwili coraz więcej młodych ludzi decyduje się na budowę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 18.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiekowo jeszcze się łapię - mam 32 lata. Chętnie pomogę. Mój e-mail - [email protected].Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugolinka2 18.02.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziekuje za tak duze zainteresowane i chec pomocy:) wszystkim ktorzy juz wypelnili kwestionariusz bardzo dziekuje za mile checi, nie przypuszczalam ze az tak wiele osob zechce mi pomoc:) a gdyby ktos jeszcze byl chetny czekam na wiadomosc i wtedy przesle mailem kwestionariusz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 czekam na ten kwestionariusz i czekam tez chce sie przyczynic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ja za stara jestem - ale mogę skonsultować kwestionariusz zanim go puścisz ( hehe jakoś nie widziałam jeszcze żadnego co nie nadawał się do poprawy :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 18.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A jaki jest dokładnie temat pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 18.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja też pomoge mieszczę się w widełkach wiekowych )) mam nadzieje, ze brany jest wiek rzeczywisty a nie wiek na jaki ktoś się czuje po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 18.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Droga koleżanko. Z tymi widełkami wieku, to troche przesadziłaś . 25-35 lat ludzie dopiero zdobywają pozycje zawodowe, zarabiają żeby móc wziąć kredyty budowlane. ... Nie zgadzam się z tym - pamietaj, ze są młodzi ludzie, kktórzy własnie z przyczyn finansowych (rodziców nie stać było na finansowanie) studiowali zaocznie i pracowali. W wieku 25 lat mieli studia skończone i doświadczenie zawodowe pozwalające im umocnić swoją pozycję na rynku zawodowym. W mojej firmie jest przynajmniej 10 dwudziestokilkulatków, którzy właśnie kończą (lub niedawno skończyli) budować domy. Gdzieś mieszkać trzeba, a ceny mieszkań są tak wysokie, że lepiej opłaca się budowa. W tej chwili coraz więcej młodych ludzi decyduje się na budowę domu. kasiaa256 - za to ja w pełni się z Tobą zgadzam!! Jestem w dolnej granicy tych widełek i wlaśnie kończę budowę domu. Kiedy miałabym go budować jak nie teraz, chcę się nim zdążyć nacieszyć! I to jeszcze po spłaceniu kredytu hugolinka a jak ktoś niedługo się wprowadzi to też może pomoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 18.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Chętnie pomogę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts