Croolick 22.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Troche sie pozmieniało, niekoniecznie na lepsze ale możliwości są teraz większe. Ja odpuściłem wszelakie blachy. Dobra taśma ołowiana (Bleicolor- droga! ) plus listwa alu i po zabawie. Dodatkowy plus to "niewidzialność" takiej obróbki. http://img85.imageshack.us/img85/3042/p1010213bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 23.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Przy tym Creatonie, to już mogłeś zrobić listwę na wcinkę, , choć i tak też ciec nie powinno jak starannnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 25.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przy tym Creatonie, to już mogłeś zrobić listwę na wcinkę, , A nie przy Creatonie wcinka to już niepotrzebna? Spokojnie, wcinka jest zrobiona, siedzi w niej taśma ołowiana, na to listwa co całość zakrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 25.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przy tym Creatonie, to już mogłeś zrobić listwę na wcinkę, , A nie przy Creatonie wcinka to już niepotrzebna? Spokojnie, wcinka jest zrobiona, siedzi w niej taśma ołowiana, na to listwa co całość zakrywa. Mówię o wcince listwy właśnie, taśma wcięta także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 27.03.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Czytając zrozumiałem,ze połączyłeś dach z kominem na sztywno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 27.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Czytając zrozumiałem,ze połączyłeś dach z kominem na sztywno ? Jeżeli można tak powiedzieć w przypadku elastycznej taśmy ołowianaej to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts