iwett27 17.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam, planujemy polozenie pieknej włochatej wykładziny w sypialni a u dziecka zwykła wykladzine. Reszta pokoi ma byc w panelach i tu pytanie czy kłasc panele pod te wykładziny??? Myslałam zeby kupic jakies tansze ale zeby byly a maz twierdzi ze nie oplaca sie kupowac tanich skoro i tak kiedys wykladzina sie znudzi i zalozymy nowe panele z wyzszej półki. Co myslicie??? Macie moze w tym temacie jakies doswiadczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 17.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Do dziecięcego kupuję właśnie taniutkie panele pod wykładzinę - żeby było cieplej. Na goły beton nie położę, bo dzieć się bawi na podłodze. Będzie mu przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.02.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No wąłsnie do pokoju dziecka tez chcialam panele z tych tanszych, bo to zawsze cieplej pod pupą Tym bardziej ze wykładzina cienka bedzie nie taka jak w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 17.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A nie taniej/szybciej położyć jakiś gumolit i na to wykładzina? U moich rodziców tak było i w pupe ciepło a jak się wykładzina znudziła, gumolit raz dwa sie zwinęlo i położyli sobie parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.02.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hmmm o gumolicie nie pomyslałam:) Ale dzieki za pomysl moze faktycznie bedzie i taniej i szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Znajomi mają położoną wykładzinę na beton i muszę przyznać, że chodząc bez kapci jest zimno w stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 17.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kup sobie coś takiego jak PIANOMAT. Jest to taka gąbka specjalnie pod wykładziny, mają grubość nawet 1 cm. To kleisz taśmą dwustronną na to wykładzinę bez taśmy i jest super miękko, ciepło i przytulnie. Ja tak mam i jestem bardzo zadowolony. Jest to tanie i super rozwiązanie. Zobacz np w komforcie mają to na wystawach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 17.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 My też mamy pianomat 1 cm. Super sprawa. Mięciutko i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Też mamy pianomatę 1 cm, także w pokoju dzieci. Bawimy się razem na podłodze i na pewno zimno nie jest. Syn ma pokój nad nieogrzewanym garażem i mimo to nie odczuwa się tam żadnego dyskomfotu cieplnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts