Żelka 17.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Sluchacie ludzie, podali w wiadomosciach, ze potrzebna jest krew B Rh + dla lekarza ktory przezyl wypadek helikoptera ratunkowego ktory lecial na pomoc pocszkodowanym w karambolu pod Wroclawiem. Lekarz jest ciezko ranny. Podali aby zglaszac sie do Wojewodzkiej stacji krwodawstwa w Wroclawiu - podac chaslo - dla Andrzeja. Przekazuje tylko, bo moze akurat ktos bedzie mogl pomoc. Pewnie gdzies na stronch mozna znalezc ta informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 kurcze mam taka, ale chyba mam za daleko zeby pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Można oddawać krew w całej Polsce na to hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Można oddawać krew w całej Polsce na to hasło. Tak? To powiem mezowi, on i tak zawsze oddaje. Ja myslalam, ze tylko Wroclaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts