ANNNJA 27.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 stół jak stół - ładny, ale te OKNA,..... no rewelka, super bedziecie miec b. widno i nowoczesnie, cudne, lubie okna do samej podłogi-.... sami nie mamy aż tyle takich szyb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 27.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 (edytowane) ... Edytowane 21 Lipca 2016 przez angelika_p zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 28.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 stół jak stół - ładny, ale te OKNA,..... no rewelka, super bedziecie miec b. widno i nowoczesnie, cudne, lubie okna do samej podłogi-.... sami nie mamy aż tyle takich szyb! stół jest tymczasowy "rodowy" - ma chyba z 20 lat. Ale najważniejsze że stoi i można przy nim zjeść obiad. Krzesła -pożyczone od mamy TŻ plastyki ogrodowe Okna mamy prawie wszystkie takie zapraszam do dziennika Ale klimat domu nie będize nowoczesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 28.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 daggulka nad tym stołem to jest namalowane, czy naklejka? Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Marnika ... no właśnie jak mam wenę i chwilę czasu to coś tam czasem nabazgram na ścianach ... czyli ręcznie maluję ... mam jeszcze eksperymentalne malowidła u młodszej córy w pokoju(drzewo i bluszcz) i na klatce schodowej (dmuchawiec) . Fotki w dzienniku na 2 ostatnich stronach . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 02.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Widziałam Twoje dzieła. Są super. Przy moich zdolnościach to co najwyżej po ścianach przed tynkowaniem mogłabym coś nabazgrać . MAM DO WSZYSTKICH PYTANIE: Jakie szerokie macie wejścia do kuchni? Ja mam w projekcie 200cm. Zastanawiam się, czy nie zrobić tego wejścia tak np. na 100-120 cm, a z reszty zrobić murek(odgrodzić od salonu)? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 02.03.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 daggulka ja myślałam, że to są szablony, a to TY . Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Marnika -przejście otwarte do kuchni ma szerokość 265cm . Nie chciałam robić węższego, bo zamknęłoby mi to przestrzeń....salon mamy niewielki, więc ta prawie otwarta kuchnia powiększa nam optycznie pomieszczenie . Co do obrazków ..dziewczyny, ja to robię tak: upatrzam se w necie jakiś podobający mi sie obrazek, następnie se go drukuję na kartce A-4 , przyklejam na ścianie obok i normalnie zrzynam na żywca ... często gęsto improwizuję i coś tam domaluje albo coś pomine ...tak jak mi się wydaje że bedzie ok . I tak własnie powstał obrazek w kuchni i dmuchawiec, bo to u Kasi w pokoju to czysty żywioł ... odreagowywałam złość i stres (artystycznie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 02.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No, ale to trzeba mieć trochę zdolności , a u mnie ich ni ma No, zauważyłam teraz że Wasz salon ma prawie 24m2, nasz ma 30m2, więc mogłabym to zwężyć. http://img261.imageshack.us/img261/2770/parterkuch1.jpg http://img261.imageshack.us/img261/9196/parterkuch2.jpg Tak by to miało wyglądać, dlatego wcześniej pytałam o wymiary tego stołu i krzeseł. Tu oczywiście nie ma proporcji, stół pewnie bardziej wychodzi na kuchnie, tylko mnie właśnie chodziło o to ustawienie stołu i krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wydaje się być ok ... jeśli stół w całości mieści Ci się w kuchni to pewnie, że możesz jeszcze sobie tą kuchnię domknąć jeśli chcesz. U mnie właśnie ze względu na mały metraż zarówno kuchni jak i salonu - stół z krzesłami mam w większości w kuchni , ale coś go tam wystaje na salon - więc domknąć kuchni nie mogłam bo byłoby za mało miejaca na przejście . Ale u Ciebie rozwiązanie jak najbardziej do zrealizowania według mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 27.08.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Ile płacą za taką reklamę? Może sie skusze w czasach pandemii na dodatkowy zarobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts