Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ok Piaseczna k/W-wy Rottweiler i O.Niemiecki

Gosia C

Recommended Posts

znalazłam 2 młode psy Rottweilera i O. Niemieckiego, może komuś uciekły, może ktoś szuka takich psów, chociaż wygląda na to, że są porzucone

jeśli nie znajdzie się właściciel będą do oddania, najlepiej razem, ponieważ są ze sobą zżyte

http://images46.fotosik.pl/63/0f5f8b76e4e4bc7bmed.jpg

http://images36.fotosik.pl/61/75a51b703749fd65med.jpg

Gdzie dokladniej sie znajduja piesy teraz? Co do rotta to niestety raczej odpada - troche za dorosly i juz na pewno z jakas uksztaltowana psychika- mam dwa dzieci w tym jedno male i mimo wszystko wolalabym nie ryzykowac :roll: Ale ten szczeniak onka mnie kusi, mam juz suczke onke prawie dwulatke wiec moze bylaby para :wink:

pozdrawiam

• 3 weeks później...

Cytuję Jędzę z rottkowego (09.03)

Umawiam Febe na kastrację. Po zabiegu musi zostać w klinice na hoteliku, bo z tamtąd odbiera go transport. W tym względzie mam dwie prośby. Potrzebny kołnierz na dużego psa taki jak to zwykle po zabiegu jest potrzebny, bo nie mamy na tyle kasy żeby kupić ekstra a poza tym nie mamy wolnych środków przewidzianych na kastrację, więc proszę o wsparcie w tym względzie. Zrobiłam mu już wcześniej aukcje transportowo- kastracyjną, Aukcja dla niego więc proszę o zapoznanie się i zakup. Wpłaty bezpośrednie nawet w kwocie 10zł tez mile widziane.

moniaa wczoraj

No ale Febe (już po kastracji) będzie niedługo w swoim nowym domku , to najważniejsze. Bardzo grzeczny psiak. Nawet antybiotyk w zastrzyku zniósł zupełnie bez żadnego problemu. Teraz jest ciut wystraszony. Dodatkowo zapewne go boli i nieswojo się czuje.

Mam nadzieję, że będą go szanować w nowym domku...

moniaa dziś

:D

U Febe wszystko w porządku. Zaczął w końcu dziś jeść, ku mojej wielkiej uciesze, bo się już zaczęłam martwić. Raną za bardzo się nie interesuje, ale i tak na czas mojej niemożności jego obserwacji ma zakładany kołnierz. Przemywam mu ranę octeniseptem - wszystko daje sobie zrobić. Dostał drugi, ostatni już zastrzyk z antybiotykiem - poprostu medal za grzeczność mu się należy, jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę bardzo fajny rott. Bardzo spokojny, grzeczny i posłuszny. I macha tak zabawnie tym swoim kikutkiem [/b]