Gosia C 17.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 znalazłam 2 młode psy Rottweilera i O. Niemieckiego, może komuś uciekły, może ktoś szuka takich psów, chociaż wygląda na to, że są porzuconejeśli nie znajdzie się właściciel będą do oddania, najlepiej razem, ponieważ są ze sobą zżytehttp://images46.fotosik.pl/63/0f5f8b76e4e4bc7bmed.jpg http://images36.fotosik.pl/61/75a51b703749fd65med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No i jak słychać coś w kwestii właściciela? A owczarek wygląda na szczeniaka jeszcze - wiesz coś więcej o przybliżonym ich wieku? Skąd podejrzenia że się razem chowały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 18.02.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 właściciela jak nie było tak nie ma Rottek ma ok. 2-3 lata. Onek 3-4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 18.02.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Psiaki szukają nowego domu, minął tydzień właściciel się nie zgłosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 19.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gdzie dokladniej sie znajduja piesy teraz? Co do rotta to niestety raczej odpada - troche za dorosly i juz na pewno z jakas uksztaltowana psychika- mam dwa dzieci w tym jedno male i mimo wszystko wolalabym nie ryzykowac Ale ten szczeniak onka mnie kusi, mam juz suczke onke prawie dwulatke wiec moze bylaby para pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ha, jeśli nie onek, to Figusia (ok. pól roczku ) czeka w zapasie, http://forum.muratordom.pl/szczenie-rottweilera-na-przyjaciela,t144234.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nawet świeżutkie fotki z domku tymczasowego Ci wkleję http://www.rottka.eu/figa/figa_0107.jpg http://www.rottka.eu/figa/figa_0098.jpg więcej fotek w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ale ta para......co z nia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kopiuję z rottkowego forum post Rottka FEBE (rottweiler) ma jeszcze 3 tyg na znalezienie domu, dłużej psy nie mogą zostać tam gdzie są w tej chwili znając życie onek szybko znajdzie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 09.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no i co z tymi dwoma kumplami ze zdjec? Ten rotwailer to zdaje sie ze Febe sie nazywa tak- i on chyba czeka na transport do nowego domu?? a maly owczar??? Ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 09.03.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Rottweiler jedzie dziś do nowego domu, owczarek tez ma już dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A domki przysla moze jakies zdjecia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 09.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jak przyślą to dodamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.03.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Oxa, mi chyba nie dziala skrzynka...to co reflektujesz na te ksiazki ....czesc juz mi ktos zabral....bagaz przez ocean jest bardzo limitowany wiec tak prosze kazdego kto leci zeby zabral mi ze dwie ksiazki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oczywiście że tak, pisz tylko kiedy i gdzie mam to zabrać, żebyś się z majdanem nie bujała. (wszystko co Ci zbędne ) (na skrzynkę pw nic mi nie przyszło, więc może i nie działa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to znaczy, ze skrzynka mi nie dziala.....tzn do mnie mozna wiadomosc wyslac, ( chyba) ale moje nie dochodza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 11.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 na to wychodzi. puściłam Ci pw, doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 11.03.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 moglibyście dyskutować na swoje prywatne tematy na innym wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 11.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Cytuję Jędzę z rottkowego (09.03)Umawiam Febe na kastrację. Po zabiegu musi zostać w klinice na hoteliku, bo z tamtąd odbiera go transport. W tym względzie mam dwie prośby. Potrzebny kołnierz na dużego psa taki jak to zwykle po zabiegu jest potrzebny, bo nie mamy na tyle kasy żeby kupić ekstra a poza tym nie mamy wolnych środków przewidzianych na kastrację, więc proszę o wsparcie w tym względzie. Zrobiłam mu już wcześniej aukcje transportowo- kastracyjną, Aukcja dla niego więc proszę o zapoznanie się i zakup. Wpłaty bezpośrednie nawet w kwocie 10zł tez mile widziane. moniaa wczoraj No ale Febe (już po kastracji) będzie niedługo w swoim nowym domku , to najważniejsze. Bardzo grzeczny psiak. Nawet antybiotyk w zastrzyku zniósł zupełnie bez żadnego problemu. Teraz jest ciut wystraszony. Dodatkowo zapewne go boli i nieswojo się czuje. Mam nadzieję, że będą go szanować w nowym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 12.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 moniaa dziś U Febe wszystko w porządku. Zaczął w końcu dziś jeść, ku mojej wielkiej uciesze, bo się już zaczęłam martwić. Raną za bardzo się nie interesuje, ale i tak na czas mojej niemożności jego obserwacji ma zakładany kołnierz. Przemywam mu ranę octeniseptem - wszystko daje sobie zrobić. Dostał drugi, ostatni już zastrzyk z antybiotykiem - poprostu medal za grzeczność mu się należy, jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę bardzo fajny rott. Bardzo spokojny, grzeczny i posłuszny. I macha tak zabawnie tym swoim kikutkiem [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts