adammxxx 17.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam.Chciałbym sie kogoś poradzić,bo mam taki problem: mam źle wykonaną podstawe w fundamencie pod komin(kominka) tzn. został wykonany po nietej stronie.Mój fundament był wylewany w gruncie i szalowany i mój wykonawca źle zrobił wykop i szalunek.Kierownik budowy mówił że to żaden problem że podczas murowania komina naciągnie się.Dodam że ścianka ma 30cm.Prosze o jakąś porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nie rozumiem .... co się naciągnie ?? stopa pod komin jest po drugiej stonie ławy ? co tu naciągać ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammxxx 19.02.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 nie rozumiem .... co się naciągnie ?? stopa pod komin jest po drugiej stonie ławy ? co tu naciągać ? .... Tak jest po drógiej stronie ławy i niewiem co z tym robić?Kierownik mówił że ścianka ma 30cm i da sie to wymurować bez problemu,ale chcę usłyszeć jeszcze opinie kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts