biczu 17.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam.Szukam dobrego kotła na pellet i eko-groszek,ewentualnie drewniane ścinki.Czy ktos może polecić mi producenta takiego kotła lub namiar na dystrubutorów.Będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 17.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 biczu Ale przecież o piecach na pellety było już sporo. Wyszukiwarka się kłania Ja brałem pod uwagę: Kostrzewa, Klimosz, Ulrich, HEF, Cichewicz, Granpal, Reco pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 20.02.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam,rzeczywiście o kotłach na pelet było sporo,ale to było kilka lat temu i zapewne wielu forumowiczów użytkuje swoje kotły już kilka lat i mogłoby się podzielić swoimi doświadczeniami. Za kilka miesięcy stanę przed wyborem kotła na paliwo stałe ponieważ nie mam dostępu do gazu a olej i prąd są dla mnie za drogie zastanawiam się nad kotłem na pelety. Będę wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące użytkowania oraz orientacyjnych kosztów ogrzewania domu peletami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pellet+site%3Aforum.muratordom.pl&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej100 24.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Proponuję Kombopalletticha, firmy Ulrich. Sam takowy posiadam i jak dotychczas jestem z niego zadowolony. Obecnie przymierzam się do zainstakowania jeszcze zestawu solarnego Biotech też Ulricha. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas666 10.04.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 mam Ulricha na pelet i powiem wam że pracuje mu bardzo dobrze jest ekonomiczny i z porównaniem z innymi markami nie drogi wiec sie nie zastanawiaj, mogę go spoko polecić ULRICHA KOMBOPELETICHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Proponuję Kombopalletticha, firmy Ulrich. Sam takowy posiadam i jak dotychczas jestem z niego zadowolony. Obecnie przymierzam się do zainstakowania jeszcze zestawu solarnego Biotech też Ulricha. Pozdrawiam odpuść sobie tę reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts