System744 18.02.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wykonawca podliczył mnie za remont , ponieważ poprzednia ekipa zrobiła tak ściany i sufity że dramat , mianowicie skasował 11.800 za : 200 m2 powierzchni Gładz 3 warstwy + gruntowanieprostowanie ścianzrywanie łączeń płyt ( były położone obok szpar , ewenement sam widziałem )gruntowanie + malowanie 3 warstwy farbą lateksowąobróbka szpaletwykonanie rusztowania na schodach kamień elewacyjny ok 13m2 wraz z łukiemwykończenie kominka , jednej ze ścian farbą strukturalną demontaż , montaż grzejników 5 szt jakieś Państwa sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 18.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wykonawca podliczył mnie za remont , ponieważ poprzednia ekipa zrobiła tak ściany i sufity że dramat , mianowicie skasował 11.800 za : 200 m2 powierzchni Gładz 3 warstwy + gruntowanie prostowanie ścian zrywanie łączeń płyt ( były położone obok szpar , ewenement sam widziałem ) gruntowanie + malowanie 3 warstwy farbą lateksową obróbka szpalet wykonanie rusztowania na schodach kamień elewacyjny ok 13m2 wraz z łukiem wykończenie kominka , jednej ze ścian farbą strukturalną demontaż , montaż grzejników 5 szt jakieś Państwa sugestie ? Dobrze zrobił te poprawki? O dotacje to w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
System744 19.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Faktycznie bardzo sarkastyczna pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 26.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wykonawca podliczył mnie za remont , ponieważ poprzednia ekipa zrobiła tak ściany i sufity że dramat , mianowicie skasował 11.800 za : 200 m2 powierzchni Gładz 3 warstwy + gruntowanie prostowanie ścian zrywanie łączeń płyt ( były położone obok szpar , ewenement sam widziałem ) gruntowanie + malowanie 3 warstwy farbą lateksową obróbka szpalet wykonanie rusztowania na schodach kamień elewacyjny ok 13m2 wraz z łukiem wykończenie kominka , jednej ze ścian farbą strukturalną demontaż , montaż grzejników 5 szt jakieś Państwa sugestie ? Coś mi się wydaje że jesteś klasycznym przykładem że jak ktoś chce tanio to w efekcie płaci dwa razy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts