malajula 18.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Czy znacie kogoś (Łódź lub okolice), kto podjąłby się zrobienia niewielkiej kuchni w bloku - najlepiej jakiś mały zakład lub prywatna osoba. Nie ukrywam, że duże znaczenie ma cena, remontujemy małe mieszkanko i mamy ograniczony budżet. Wymyśliłam już wstępną koncepcję zabudowy. Myślałam też, żeby zrobić to samemu, ale więksość prac robimy we własnym zakresie i obawiam się, że z powodu braku czasu nie wprowadzilibyśmy się przed Gwiazdką Gotowe meble nie wchodzą w grę, bo pomieszczenie jest dość nietypowe... A może ktoś wie, gdzie można w Łodzi kupić akcesoria do mebli kuchennych do samodzielnego montażu - np. ociekarka do szafki wiszącej czy wysuwany kosz na śmieci? Będę wdzięczna za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 18.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Popytaj w grupie łódzkiej (w dziale grupy budujące), pewnie będą lepiej zorientowani. Mi pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 18.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A może ktoś wie, gdzie można w Łodzi kupić akcesoria do mebli kuchennych do samodzielnego montażu - np. ociekarka do szafki wiszącej czy wysuwany kosz na śmieci? Będę wdzięczna za pomoc... Wysuwany kosz na śmieci dostaniesz w Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts