Gość ZW 07.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na opisaną katastrofę nałoży się jeszcze globalne ocieplenie i oziębienie. Dam "namsze" a potem buduję schron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 07.04.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Najpierw może przyjść oziębienie,tak coś zaczynają pobąkiwać.Jeszcze APOKALIPSA (to z "Włatcy Móch" ) i schron nie pomoże. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 07.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tiaa, np. oziębienie w stosunkach z Rosją może zaowocować nieprzewidzianymi efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 07.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Skoro już w tych teoriach siedzimy to (jak czas znajdziesz) rozwiń ją ,a ustosunkuję się do stosunków oziębionych rzekomych mogących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 07.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Skoro już w tych teoriach siedzimy to (jak czas znajdziesz) rozwiń ją ,a ustosunkuję się do stosunków oziębionych rzekomych mogących. OK, a jak się ustosunkujesz do stosunków ? Rozumiesz, że zanim wezmę się do roboty (nad rozwijaniem) muszę wiedzieć czy mi się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 07.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zanim wezmę się do roboty (nad rozwijaniem) Aż się boję,takich długości nie brałam pod uwagę... muszę wiedzieć czy mi się opłaci Nie ma obawy ,każde nowe doświadczenie wzbogaca chyba czas już skończyć z tymi głupotami Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 09.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 chyba czas już skończyć z tymi głupotami Pozdr. jakie głupoty ? topik ekonomiczny, to liczę czy się opłaci pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jakie głupoty ? topik ekonomiczny, to liczę czy się opłaci pozdr oczywiście - moje głupoty! A jeśli chodzi o Topik ,to zależy co chcesz tu wyłuskać,no chyba nie "orzeszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 10.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 No dobrze z tymi głupotami, to ad rem: zatrwożył mnie Stasiek wizją wywalenia się systemu korporacji (ups. "finansowego") i lepszego świata ze średniowieczną walutą. Ja zawsze myślałem że lepszy świat to taki w którym będę zdrowszy piękniejszy i bogatszy. Ewentualnie negatywnie, w znaczeniu symbolicznym "przeniósł się do..." Jeśli chodzi o łuskanie jestem otwarty. Orzeszki - rzeczywiście chyba nie. Orzeszki mogę sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 12.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 12.04.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ZW napisał: "...zatrwożył mnie Stasiek wizją wywalenia się systemu korporacji (ups. "finansowego") i lepszego świata ze średniowieczną walutą." Podaj mi link,bo do mnie docierało inne info,czyli Kluza twierdził,że"brak przesłanek do ewentualnego zachwiania stabilności finansowej". Ja zawsze myślałem że lepszy świat to taki w którym będę zdrowszy piękniejszy i bogatszy.Niestety,nie wszystkim będzie to dane,bo żeby ktoś był zdrowszy,piękniejszy,bogatszy,ktoś musi być chory,brzydki i biedny. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 14.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Po co link ? zacytowałem wyżej interesujący fragment opinii forumowicza. Opinii Kluzy nie znałem ale też nie bardzo takie medialne wypowiedzi biorę pod uwagę w prywatnych decyzjach. Co do drugiego - miałem na myśli "zdrowszy i piękniejszy" niż teraz. Porównywałem dzisiejszy świat z hipotetycznym opartym na złocie nie siebie z postronnymi osobami. Nie posiadam złota /nie licząc wspólności małżeńskiej do jakiejś drobnej biżuterii ;)/ dlatego nie podoba mi się świat oparty na złocie. Musiałbym je nabywać i gromadzić podczas gdy jest tyle innych fajnych możliwości do wydawania pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 14.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No widzisz Staśków jak p...w,ale" Stasiek_ps" jest tylko jeden Co do wypowiedzi "medialnych" to można ,(jak ktoś potrafi)wile się wywiedzieć. Jeśli chodzi o pokrycie obecnych (drukowanych)pieniędzy w złocie,fajnie obróciłeś to w żart,I think,nie ma jak wydawać nie" istniejących" pieniędzy,od tego mamy przecież inflację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts