aj4 18.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Prawdopodobnie import z Chin albo innego kraju azjatyckiego, stąd moje obawy, może niesłusznie. Czy ktoś ma sedes wannę albo umywalkę tej firmy? Jak to wygląda i jak się uzytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 z chin na 100%, nie wiem bo nie mam, ale sie zastanawialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk2 25.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ponawiam. Pytanie, jak ta ceramika się sprawuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoltokarz 12.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ceramika z danstaru jest importowana z Chinmam komplet nicola i jestem zadowolony, super stylistyka jakość wykonania bardzo dobra no i przede wszystkim jak na taki towar cena jest dość atrakcyjnamam od 2 lat i wszystko jest ok , więc jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts