Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnioskuję o bana dla lumpa praskiego!

DPS

Recommended Posts

Szanowna Redakcjo!

Zgłaszam oficjalny wniosek o zbanowanie lumpa praskiego.

Jest to forumowiczka, której działania powodują, że wielu innych uzytkowników forum rezygnuje z jego użytkowania w takim zakresie, w jakim mogliby.

W wyniku wypowiedzi lumpa praskiego zostają usunięte wątki, które pomagają nam wzajemnie się wspierać.

Wypowiedzi lumpa praskiego obrażają osoby, które wszyscy znamy z ich wielkiej dobroci i serdeczności oraz ciepłego stosunku do ludzi.

Mam nadzieję, że ten wniosek poprze wiele osób z forum.

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie banowac, nie banowac!!!!!!!!

To nic nikomu nie da!!!!!!!!!!!!!!!!

Sklonuje sie i wroci jako ktos inny, a my w swojej dobroci znowu potraktujemy Ja jako sobie rowna.

Przeciez tacy tylko na to czekaja.

A nie lepiej wiedziec kim jest i miec Ja na oku. :p :wink:

Z reszta sa tacy co lubia z Nia gadac. Nie odbierajmy im tej przyjemnosci. :wink:

Naleśniku... idąc tym tokiem myślenia... co daje walka z dealerami np? Dziś zamykamy jednego, jutro rodzi się nowy. Co daje wyrywanie chwastów?

Otóż to, że pokazujemy kolektywnie że nie ma na forum przyzwolenia na żenujące pochodzące prosto z szamba porównania Żelki do węża, oskarżanie wszystkich, którzy próbują robić coś fajnego o załatwianie prywatnych interesów. Że nie ma przyzwolenia na chmaski bełkot obrażający wszystkich i traktowania siebie jako indywidualnośc forum. Niech wraca - prosze bardzo ale niech wie, że nikt tu tego nie będzie tolerował

Naleśniku... idąc tym tokiem myślenia... co daje walka z dealerami np? Dziś zamykamy jednego, jutro rodzi się nowy. Co daje wyrywanie chwastów?

a jest inaczej w życiu?? w żadnej niszy nie ma pustki.

Uważam, że ban nic nie da bo łatwo się 'odrodzić", ale oczywiście nie ma sytuacji bez wyjścia.

Dla mnie najlepszą funkcją jest "IGNORE" mam tu na myśli nie w dawanie się w dyskusje z osobą która na to w naszej ocenie nie zasługuje.

jest dokładnie tak jak mówi Froszka. Można się z Lumpem draznić, dyskutować kpić ale oskarżenie Żelki o chęć wyciągnięcia kasy dla siebie przywdziewając się w bulszitową maskę dobroci i czystych rąk było chwytem o który nie podejrzewałbym nawet jej. Skoro tak - won z Forum

Dlaczego nikt, nie nazywa rzeczy po imieniu.

Przecież jest to troll w najgorszym wydaniu, który, sfrustrowany, trolluje z „dzika” (nie z dziką) zajadłością.

A przyznać trzeba, że natrafił (ła) na podatny grunt.

Walka z „takimś kimś” jest skazana na niepowodzenie, ale ignorowanie spowoduje, ze nie będzie się miał czym karmić i sam „polegnie”.