an-bud 18.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Popieram Depesię POPIERAM IGNOROWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ... hmm ... bardzo rzadko mnie się zdaża, cytować samego siebie, ... oto część mojej wypowiedzi z innego tematu: ... ... to tylko żałosne próby zwrócenia na siebie uwagi ... ... ... niektóre typy tak mają "mówić, ... obojetnie jak, dobrze czy źle, byle tylko o mnie mówić", ... brak akceptacji we własnym środowisku ? ... choć być może to zwykły troll jest ? ... Ignorować i nie karmić trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A można dowiedzieć się kim jest ten troll? fajnie byloby od razu widac że masz moc tzn , że nie można? nie chodzi o nazwisko i imię tylko o niki na jakich działa/działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ... hmm ... bardzo rzadko mnie się zdaża, cytować samego siebie, ... oto część mojej wypowiedzi z innego tematu: ... ... to tylko żałosne próby zwrócenia na siebie uwagi ... ... ... niektóre typy tak mają "mówić, ... obojetnie jak, dobrze czy źle, byle tylko o mnie mówić", ... brak akceptacji we własnym środowisku ? ... choć być może to zwykły troll jest ? ... Ignorować i nie karmić trolla Popieram w całej rozciągłości!! Myślę, że to zaboli najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ban banem, ale Zeljka ma rację, to nic nie da. Wróci skolonowany Niestety tej osobie trzeba tylko współczućszkoda słów.pozdrawiamMaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zgłaszam oficjalny wniosek o zbanowanie lumpa praskiego. Banowanie nic nie da, jak już pokazał inny słynny i przykry przypadek. Wystarczy konsekwentnie ignorować. Niekarmione trolle zdychają z głodu same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ignorować takiego/taką na Forum ....omijac jego wpisy,nie dyskutować i nie cytować .....dość LUMPIARSTWA nie podejrzewałam ,że można siegnąć dna chodząc do teatru czy..... gdzie tam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wystarczy konsekwentnie ignorować. Niekarmione trolle zdychają z głodu same. Joshi a słyszałes już takie powiedzenie " I nikt nam nie udowodni że czarne jest czarne , a białe jest białe" . No to masz lumpa w całej okazałości , ignorowanie mu nie zaszkodzi , jak wpadnie w samozachwyt to bedzie sam sobie odpowiadał (bo nie wierze że to baba) . Szkoda że to nie jakaś porządna, gra on-line , to ban za banem by leciał aż do nieodwołalnego wypierdolenia z gry. http://emoty.blox.pl/resource/ban.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A można dowiedzieć się kim jest ten troll? fajnie byloby od razu widac że masz moc tzn , że nie można? nie chodzi o nazwisko i imię tylko o niki na jakich działa/działał O, to byla by lepsza "kara" niz ban! I prewentya dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A można dowiedzieć się kim jest ten troll? fajnie byloby od razu widac że masz moc tzn , że nie można? nie chodzi o nazwisko i imię tylko o niki na jakich działa/działał O, to byla by lepsza "kara" niz ban! I prewentya dla innych. buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak wpadnie w samozachwyt to bedzie sam sobie odpowiadał (bo nie wierze że to baba) . To mi nadal nie przeszkadza ignorować jego wypowiedzi oraz wszystkich tych, którzy mu odpowiadają. Siedzę w sieci nie od dziś, właściwie to od początku jej istnienia w Polsce (no miałam taki przywilej). Trolle były są i będą a sposób na nie od wieków ten sam. Zagłodzić. On się nawet tym wątkiem karmi, niniejszym jest to moja ostatnia w tym wątku wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 buziak Grazie bella! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ...... On się nawet tym wątkiem karmi, niniejszym jest to moja ostatnia w tym wątku wypowiedź. otóż to!!! moja też .....basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ja uwazam że nie nalezy LP banować. czemu? A temu ze zbanowanie było by jednoznaczne z uznaniem ze jego/jej słowa mogły by obrazić Zeljkę. A to nie prawda . Znamy Zeljke - niektórzy wirtualnie , niektórzy (w tym ja ) osobiscie - i wiemy jaka jest. Gadanina LP to taki popluwanie które nawet nie doleci do celu - po co wiec wytaczac broń jak na grubego zwierza? Nie załuzył na to ps. najlepsza bylaby opcja - o która żebrzę juz od paru lat - czyli -jak juz ktos napisał - funkcja ignor . Ale z jakis powodów - nie moze byc na tym forum . Moze wiec najlepszym wyjsciem byłby nasz zbiorowy i w pelni swiadomy ignor dla jej postów. My - forumowicze - umawiamy sie ze nie odpisujemy, nie komentujemy i "nie zauwazamy" postów LP. I nie dajemy sie nimi sprowokować:)społeczny ostracyzm i "wywiezienie na taczkach niczym jagnę w Chłopach " jest duzo bardziej bolesne niz "ban" Potrafimy sie tak zebrać??? ps. jesli o mnie chodzi to Zeljka - zagłaskuj mnie mrauuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ps. najlepsza bylaby opcja - o która żebrzę juz od paru lat - czyli -jak juz ktos napisał - funkcja ignor . Ale z jakis powodów - nie moze byc na tym forum:No ja się pod tym podpisuję A jakby co, to zacznę akcję jak z pocztą Bo skoro jest taka możliwość techniczna to WhyNot?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ps. najlepsza bylaby opcja - o która żebrzę juz od paru lat - czyli -jak juz ktos napisał - funkcja ignor . Ale z jakis powodów - nie moze byc na tym forum:No ja się pod tym podpisuję A jakby co, to zacznę akcję jak z pocztą Bo skoro jest taka możliwość techniczna to WhyNot?????? Sympatyczna Kasiu.... się nie da po prostu, ja od pięciu lat słyszę o zmianie skryptu forum, w różnych wersjach i zarówno w nowszej wersji tego skryptu jak i w wersji kompletnie nowej komercyjnej. Niestety tylko na słyszeniu się kończy. Po prostu opór materii, inne sprawa ze kompletnie niezrozumiały. Lepiej było by nawet na kilka dni zrobić sobie przerwę od forum, ale w zamian dostać nowe forum z nowymi możliwościami. No, ale pomarzyć sobie zawsze można pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobra, na ostracyzm mogę pójść ale co mie jęzor będzie świerzbiał to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ps. najlepsza bylaby opcja - o która żebrzę juz od paru lat - czyli -jak juz ktos napisał - funkcja ignor . Ale z jakis powodów - nie moze byc na tym forum:No ja się pod tym podpisuję A jakby co, to zacznę akcję jak z pocztą Bo skoro jest taka możliwość techniczna to WhyNot?????? kurna, na tylu forach to jest, wydawałoby się, że to takie proste technicznie... ktoś tu powinien bujać słonie a nie nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ps. najlepsza bylaby opcja - o która żebrzę juz od paru lat - czyli -jak juz ktos napisał - funkcja ignor . Ale z jakis powodów - nie moze byc na tym forum:No ja się pod tym podpisuję A jakby co, to zacznę akcję jak z pocztą Bo skoro jest taka możliwość techniczna to WhyNot?????? kurna, na tylu forach to jest, wydawałoby się, że to takie proste technicznie... ktoś tu powinien bujać słonie a nie nas... Staszku, ale to forum jest jak Windows.. każda zmiana ciągnie tylko zmianę grafiki i dołożenie kolejnych ograniczeń. Może faktycznie Kaśkę napuścić na Redakcje? któż by mógł się jej oprzeć :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Może faktycznie Kaśkę napuścić na Redakcje? któż by mógł się jej oprzeć :D pozdrawiam m. ja bym nawet nie próbował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts