m.k.k 21.02.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja ze swej strony jestem ciekaw Twojej decyzji i rezultatów. Jeśl zdecydujesz się wykonać, pochwal się, podaj szczegóły (zasilacz, obciążenia, zabezpieczenia itp). Ale szczerze mówiąc, wąptię. Może pisałeś, nie pamiętam , budujesz się, remontujesz, przebudowujesz czy tak po prostu chcesz dołożyć dodatkową instalację. Ale budowa/remont to spore wydatki, a więc raczej nie jest to moment na inwestycje hobbystyczne. Z drugiej strony znam człowieka, który ma ok. 30 metrów kw poddasza, przepusty w ścianach itp. zarezerwowane na kolejkę elektryczną. (Rodzina się powiększy, skasuje kolejkę a pokoje będą jak znalazł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 21.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 (Rodzina się powiększy, skasuje kolejkę a pokoje będą jak znalazł ) A potem dzieci się wyprowadzą, przepusty będą jak znalazł... na powrót kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 kiedyś też planowałem kolejkę. Już miałem dwa zestawy i dość dużą makietę.Nigdy naprawdę nie powstała. Życie jest za krotkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 21.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 stale 12V owszem "kawalek" w garazu oswietlenie do prac majsterkowych przy autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 23.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Życie jest za krotkie. Swięte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts