joel24 18.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Chciałem się zapytać ile w waszym regionie kosztuje Ytong 36,5, mieszkam w Gdańsku i objeździłem mnóstwo hurtowni i znalazłem 14,14 za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 18.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Znowu to samo, tak jak z tematem "ustawienia" Zmień temat bo to "witam" nic nie mówi. Ja nie pomogę bo nie wiem po ile kosztuje, niepotrzebnie tu zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 18.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Znowu to samo, tak jak z tematem "ustawienia" Zmień temat bo to "witam" nic nie mówi. Ja nie pomogę bo nie wiem po ile kosztuje, niepotrzebnie tu zaglądałem Myślę że prosty temat "Po ile Ytong 36,5?" wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts