zbyniooo 18.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Rozpoczynam prace nad swoim wlasnym mieszkankiem na poddaszu.Czeka mnie wymiana okien ocieplanie wylewki itp. W związku z tym chciałbym zadać kilka pytań. W tej chwili skupiam sie na zakupie odpowiednich materiałów. Kupiłem folie delta vent n- wysokoparoprzepuszczalna. Teraz kwestia wełny..Mam zamiar zastosować 10 + 10 z zachowaniem szczeliny miedzy wełną a folią paroprzepuszczalną(krokwie 15). Tu pojawia sie pytanie jaką wełnę zastosować?Oczywiscie chciałbym wykonać to jak najmniejszym kosztem. Dlatego w planie mam zakup wełny isover supermata 0.033 (stelarz. A miedzy krokwie kupiłbym isoroc z racji ze jest tania i nie trzeba jej sznurkować(twarda wata skalna w kostkach) Czy ocieplał ktoś tą wełną jakies spostrzezenia, opinie?Mają bardzo atrakcyjne ceny ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/117173-poddasze-na-strychu-w-25-letnim-domu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts