Biegnący po cegłę 03.11.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Nowy półobszarnik Witam wszystkich klubowiczów ! Przeczytałem posty z ostatniego tygodnia i już wszystkim zazdroszczę, ponieważ Wy już macie swoje działki, wykopy, ściany a nawet dachy.... , a ja dopiero zadatkowałem działkę.Pierwszy mały kroczek w długiej, pełnej niewiadomych podróży....Działka przy ul. Topolowej gm. Mierzyn Może jest na forum jakiś sąsiad ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Gratulacje, gmina Dobra ise klania, rowniez Szczecin! Odwagi i niecierpliwosci zycze! Pamietaj, sezon budowlany zawsze trwa za krotko, wiec gon, gon! Ciagle powtarzaj ze ci sie spieszy i ze ma byc na wczoraj- moze bedzie na za tydzien Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 A! Masz w sasiedztwie dobra firme od wiezby dachowej i obrobek, ciagalam od nich materialy do Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evee 21.03.2004 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 juz niedlugo Dobra Szczecinska!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 topolowa powiadasz?? u mnie tez topolowa tylko, ze Henryszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.01.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 zapraszam do działu Klub Budujących - grupa szczecińska. Jest nas tam trochę, myślę że sąsiedzi też by się znaleźli Biegnący po cegłę A w którym miejscu Topolowej Masz działkę, bliżej ul. Łukasińskiego czy bliżej Mierzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Z Nowym Rokiem nowym krokiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.05.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Wita sąsiadka z lubuskiego (która przez 5 lat mieszkała w Szczecinie). Gratulacje podjęcia budowlanej decyzji no i najlepszej ksywy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No, nie wiem jak tam jest (na pewno pieknie), ale juz nazwa jaka cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebanek 09.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Przejeżdzam Topolową prawie codziennie. Mieszkam w Warzymicach gm. Kołbaskowo - 2 wioski za Mierzynem. Ala na tej Topolowej sie nabudowało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 26.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 WitamOstatnio szukam dzialki w tych rejonach i mozecie mi napisac w jaki sposob kupiliscie dzialkie i od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts