iwett27 19.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam, zaplanowany mam ciąg szafek kuchennych wiszących ale nie wiem jak bedzie lepiej i od strony wizualnej i praktycznej jesli zostawie tak jak jest na zdjęciu (pod szafka nr3 bedzie pochłaniacz) czyli ciag czterech szafek węzszych czy zmienic na 3 szersze??? Jutro jade juz zamawiac kuchnie i musiałabym sie zdecydowac jak najszybciej:) http://images43.fotosik.pl/67/35f2a4aa98863b44m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.02.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://images43.fotosik.pl/67/35f2a4aa98863b44med.jpg tak moze lepiej bedzie sie oglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 19.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja bym zostawiła tak jak jest . Ciężko Ci będzie podnosic te fronty do góry , jesli będa tylko 3 szafki. Taki front troszkę wazy. Trzeba niestety reka dzwignac do góry. Kiedys te szafki gorne otwierane były na bok , nie musiałas w nie wkładac wysilku . W te niestety trzeba. Z własnego doświadczenia to mowie . Teraz przeprowadzam sie i robie nowa kuchnie, fronty tez beda otwierane do gory , ale te szafki zrobie krotsze a wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 19.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jakiej szerokości są te szafki? 60 czy 90cm? ale wizualnie wygląda to dobrze, jakby były 3 straciło by to urok. Zatem zostaw jest dobrze, ładnie prosto, lekko, przejrzyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Też uważam, ze tak jest dobrze. Podziały górnych szafek pokrywają się z podziałami dolnych i jest w tym sens. Gdybyś zrobiła 3, układ zatraciłby ład i przejrzystość. Poza tym chyba bardziej funkcjonalne są trochę mniejsze szafki i ze względu na "obsługę" i przechowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 19.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Też uważam, ze tak jest dobrze. Podziały górnych szafek pokrywają się z podziałami dolnych i jest w tym sens. Gdybyś zrobiła 3, układ zatraciłby ład i przejrzystość. Poza tym chyba bardziej funkcjonalne są trochę mniejsze szafki i ze względu na "obsługę" i przechowywanie dokładnie to samo przyszło mi do głowy zostaw jak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.02.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 I o takie własnie opinie mi chodziło! Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 20.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 są taki gazowe podciągacze do szafek z frontami odchylanymi i nie trzeba wkładać dużo wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts